Aslında size şunu söylemek istiyorum toplam 550 tl bütcem var ve directx 12 , 128 bit ve 2 gb olmasını istiyorum yardım edebilir misiniz ?

Son düzenleme:
9600GT mevcut sisteminde stabil bir şekilde çalışıyor mu? Benim bildiğim zaten 750Ti güç tüketimi 9600GT den biraz daha az.
Ek olarak 750Ti DirectX 11.2 destekliyor.

750Ti için 6 pin PCI-ex konnektör gerekli. %99 senin 300W lık PSU da bundan yoktur. Gerçi molex bağlantılarını 6 pin e çevirebilirsin ama bunun 300W ta pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum. 6 pin konnektörsüz Gigabyte ın RX460 2G si var. Onun tavsiye edilen PSU su 350W. Fakat senin CPU güç tüketimin düşük olduğu için ucu ucuna kurtarabilir RX460 ile. Ama bence hiç riske girme iyi bir PSU al. Çünkü hem PSU eskidiği için W değeri düşmüştür. Hem de diğer parçalar için hayati önem taşıdığı için riske girme.

Technopat incelemelerinde X99 test sistemi ve RX 460 ekran kartı yük altında 220W civarı güç tüketiyor. Bu sistemde güç tüketimi yüksek, üst düzey bileşenler bulunuyor. Gerisini siz düşünün.

Peki işlemciye dar boğaz olur mu ?
Technopat incelemelerinde X99 test sistemi ve RX 460 ekran kartı yük altında 220W civarı güç tüketiyor. Bu sistemde güç tüketimi yüksek, üst düzey bileşenler bulunuyor. Gerisini siz düşünün.
Anlamadım biraz daha açar mısın ?

Selamlar arkadaşlar, 300 Watt bir PSU GTX 750 Ti için yeterli mi? Sistemim:
i5-3350P
Geforce GT 640 (2. el GTX 750 Ti alacağım.)
Anakart Foxconn 2ADA,
8 GB RAM,
240 GB SSD.
Ayrıca i5-3350p GTX 750 ti ile darboğaz yapmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı