300watt sınırda kalır ki bir de bu işin verimliliği var. En yüksek kullanım olarak 320W üzerine çıkmayacağını düşünüyorum. 400W psu almanızı öneririm. Bütçe yoksa 350W da kullanılabilir.

Ben şu an kendi bilgisayarımda i5 2320 ve msi gaming twin frozr gtx 750ti ekran kartını birlikte kullanıyorum. Referansa göre daha güçlü olduğu halde darboğaz yapmıyor. Ayrıca 300 watt psu ile birlikte kullanıyorum. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

400 watt psu almaya gidiyorum. Ama işlemci darboğaz mı yapar?

Neden ki?

Şimdi 400 watt alsam da işlemci darboğaz yapacak mı? İstediğim performansı alamayacak mıyım?
Hayır, 400 watt psu alırsanız ne kadar zorlarsanız zorlayın, asla 400 watt değerinin üstüne çıkamazsınız. Tabi rgb led fan vesaire kullanmadığınız sürece geçerli bu dediğim.
Arkadaşın dediği gibi 300 watt psu da işinize yarar, ben maksimum kullanım olarak 400 watt daha iyi olur dedim. Üst seviye oyunlarda az da olsa sıkıntı yaşayabilirsiniz (Güç yetmediğinden dolayı mavi ekran gibi).
Eğer aldıysanız hayırlı olsun derim.

Hayır, 400 watt psu alırsanız ne kadar zorlarsanız zorlayın, asla 400 watt değerinin üstüne çıkamazsınız. Tabi rgb led fan vesaire kullanmadığınız sürece geçerli bu dediğim.
Arkadaşın dediği gibi 300 watt psu da işinize yarar, ben maksimum kullanım olarak 400 watt daha iyi olur dedim. Üst seviye oyunlarda az da olsa sıkıntı yaşayabilirsiniz (Güç yetmediğinden dolayı mavi ekran gibi).
Eğer aldıysanız hayırlı olsun derim.
Hayır daha almadım. Şimdi çift fanli GTX 750 Ti için 300 watt psu yeter mi diyorsun? 400 watt almama gerek yok mu?

300 watt yukarıda Kyreas arkadaşımızın dediği gibi sınırda kalıcak olup, yüksek grafik oyun açtığınızda ya da atıyorum gpu gerektiren bir rendering yaptığınızda mavi ekran almanıza sebep olacaktır. En mantıklı seçim 400 watt olur. Sakata atmayın derim. Oynasa oynasa 50 tl oynar, o 50 liraya kesinlikle değer.

Ben şu an kendi bilgisayarımda i5 2320 ve msi gaming twin frozr gtx 750ti ekran kartını birlikte kullanıyorum. Referansa göre daha güçlü olduğu halde darboğaz yapmıyor. Ayrıca 300 watt psu ile birlikte kullanıyorum. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Kullandığın ekran kartının markası ne ve çift fanlı mı yoksa tek mi?

300 watt yukarıda Kyreas arkadaşımızın dediği gibi sınırda kalıcak olup, yüksek grafik oyun açtığınızda ya da atıyorum gpu gerektiren bir rendering yaptığınızda mavi ekran almanıza sebep olacaktır. En mantıklı seçim 400 watt olur. Sakata atmayın derim. Oynasa oynasa 50 tl oynar, o 50 liraya kesinlikle değer.
Pardon ben 400 watt alma dediğini sandım tamam. Benim tek kafamda kurcalanan soru GTX 750 Ti ekran kartının Foxconn 2ADA anakartına uyum sağlamaması. Bir kaç bilgisayarcıya sordum kimi olur dedi kimi olmaz. Bilgin varsa bizimle paylaşır mısın?
PCI Express girişi varsa sıkıntı yok dediler. Birazdan kasayı açıp bakacağım. Onun dışında anakart ddr kaç olursa olsun Gddr5 ekran kartına uyum sağlar mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı