GTX 750 Ti Kasma Donma takılma

güngör54

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sakarya Adapazarı
Daha fazla  
Meslek
Stajer
Selam arkadaşlar, sizlerden yardım istiyorum. Birkaç ay önce ekran kartı ve power supply almıştım önerinizle, şimdi oyun yükledim ve bütün oyunlarda low olsun medium olsun sürekli kasıyor donuyor
GTA 4, Watch Dogs, PES 2013-2015, Crysis 2. Bu oyunları denedim ve hayal kırıklığına uğradım, yardımınız gerekiyor .
8 GB DDR3 1333 MHz RAM
i3 2120 3.30 GHz İşlemci
500 GB Toshiba HDD
Asus H67 Anakart
Asus GTX 750 Ti OC Edition 2 GBGDDR5 Ekran Kartı
500w Cooler Master PSU
Bilgisayarımın özellikleri budur, sorun neyden olabilir? Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
- Windows 8.1'e geçin.
- Driver Booster 2 indirin ve tüm sürücüleri güncelleyin.
- Sisteminizi bir antivirüs programı ile derin tarama yapın.
- AIDA64 kurun ve sol paneldeki algılayıcı kısmını buraya atın. (15 dakika oyun oynadıktan sonra çıkıp hemen kaydedin)

Ekran Alıntısı.PNG

Sonrası
Ekran Alıntısı2.PNG

Ekran kartına abartı OC yaptıysan kartın donar veya takılır.

Şu an 8.1 yaptım, Driver Booster ve 8.1 activator indiriyorum. Kaspery antivirüs 2015 1sene lisanlı, onu kurup taratacağım, gelişmeleri yazarım inşallah düzelir.

Arkadaşlar da uyarmış. Yazım kurallarına dikkat etmezseniz 1 gün ile başlayan ve her seferinde yavaş yavaş artan ceza alacaksınız gibi geliyor bana.
Ayrıca driver booster için yardımcı olmak isterim.
Download Driver Booster 2 Free, the most Effective Driver Updater, to Update Drivers in ONE Click | IObit
buradan indirip ...
0187E-B9764-4D9FA-211B2
71814-EFE6D-6F740-739B2
1713C-50A83-F5EE1-C62B2

Bunlardan biriyle lisanslayabilirsiniz programı. Bunlar eğer yanlış bilmiyorsam legal kodlar. Ama bu konuda kesin bilgi vermiyorum dediğim gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı