Yeni çıkmış olan Metro Exodus oyununu bile ufak bir OC ile 35-40FPS'te açan bir karta yetersiz demen bence biraz ayıp oluyor750Ti'dan nasıl bir performans beklentin var acaba ? Günümüz için yetersiz bir kart normal yani.
Kasan kapalı bir yerdeyse(PC masasının alttaki kasa koymak için yapılan dar ve kapalı alan gibi) veya fan kullanmıyorsan ısınıyordur.Peki Bu arada Masaüstü
Kasanı kapalı yerden çıkar, yan kapağı aç. Birde böyle oyna. Kapak açık şekilde kapalıya nazaran daha serin kalacaktır. Ama tabii en iyisi kapağı açmadan fanlarla içerde doğru hava akımını oluşturmak.
Seninde o işlemciye 750 Tİ takman ayıp olmüyürmüYeni çıkmış olan Metro Exodus oyununu bile ufak bir OC ile 35-40FPS'te açan bir karta yetersiz demen bence biraz ayıp oluyor.
İşlemci konusunda haklısın.Seninde o işlemciye 750 Tİ takman ayıp olmüyürmüŞakası bir yana öyle yağ gibi oynamak için 750 Ti günümüze göre yeterli bir kart ancak fps oyunların bir çoğunda halen üzmez GTA V de dediğiniz gibiyse önceden altta ekran kartını meşgul eden yada genel itibariyle sistemi darboğaz yapan birşeyler olabilir bir After Burner açıp ekran görüntü atarsan daha çok yardımcı olabiliriz.
Ben size demedim hocam arkadaş İ7 6700 kullanıyor ona demiştim hocam. Ancak sizin işlemcinizde kötü değil bir üst segment ekran kartına geçmeniz durumunda durumu kurtarır diye düşünüyorum eğer öneri isterseniz gtx 1050 falan sizin için iyi olabilir Rx 570 de genelde %95-100 arası bir kullanım oluyor çünkü.İşlemcime göre normalde hangi seviye ekran kartı gerekir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.