GTX 750 TI sistem FPS düşüş sorunu

RevoLTeR16

Hectopat
Daha fazla  
Ben nttgame'in yayımcısı olduğu Kingdom online oyununu oynuyorum. Her perşembe düzenli olarak patch eklenir. 15.10.2015 sabah 4 gibi yine oyundaydım. FPS'im her zamanki gibi 45-60 civarı daha azına denk gelmedim hiç. Oyun bakıma alındı ben o sırada PC'imde bulunan avira antivirüs programını kaldırdım. GTX 750 ti ekran kartımın experience masaüstünü güncelledim. Eski sürümüm 8. ayın güncellemesinde kalmış. Mevcut güncelleme 358.50. Bu sırada işlemcimin fanı zaten akıllı fan ama ben sabitlemiştim hızını. 2800 3000 arası bi civarda sürekli dönüyordu. Akıllı fana çevirdim tekrar fan hızını düşürdüm. Sabah 6.40 civarı oyun açıldı oyuna girdiğimde aşırı derecede FPS kaybı gördüm. FPS yerlerde 10 ve 20 arasında gidip gelmeler vardı. Bir şey yapmadım uyudum uyandım. Birkaç kişinin tavsiyesi üzerine ekran kartımın sürücüsünü sildim Experience sildim CD'den çıkan sürümleri tekrar yükledim. Sonuç yine aynı FPS hala yerlerde. Heaven benchmark ile denedim FPS 70 aldım. GPU Z ve CPU Z ile baktım normal 750 TI ekran kartıyla aynı değerde. İşlemci ısısı ve ekran kartı ısısı da minimum seviyede. İşlemcimden hala ses çıkmıyor stabil çalışıyor. Yalnız kartımın firrmasının EVGA Precision X programıyla ne kadar performans alıyorum diye baktım ve ekran kartımın çalışma hızı 135 MHz. İşlemci hızı 1189 MHz olan bir ekran kartına ne olmuş olabilirde bu kadar yavaşlama söz konusu olabilir. Foruma bugün katıldım ve deneyimli kişilerden birkaç tavsiye almayı çok isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı