GTX 750 TI sistem için PSU önerisi

Vayne Mechanics

Megapat
Daha fazla  
Merhaba yakında toplamak istediğim sistemin tüm parçalarını seçtim geriye PSU kaldı.Bilgisayarı sık kullanan bir insan olarak bileşenlerin de uzun vadede zarar görmesini istemiyorum dolayısıyla hesaplı ama kaliteli PSU'lara bakıyorum. Bu sistem için kaç watt'lık ve hangi PSU'yu önerebilirsiniz? (Bütçe: 100-150 TL)

• i3 6098p 3.7GHz 3MB Cache Lga1151
  • MSI H110M PRO-VD
  • MSI GTX 750 Tİ TwinFrozer 2GB GDDR5
  • Kingston Hyperx Fury 8GB DDR4 2113MHz CL14
  • Sandisk SDD Plus 120GB 530MB-400MB

Son düzenleyen: Moderatör:
750 Ti yerine Rx 460 almayı düşünebilirsiniz. Rx 460 %30 daha performanslı. PSU olarak da ben Corsair VS 450 kullanıyorum. 80+ sertifikası da var.

Sisteme orta-üst seviye 400W bir güç kaynağı çok rahat yetecektir. Tavsiyem; Zalman ZM400 LX modeli uygundur. 120 TL civarı bulabilirsiniz.

GTX 750 Ti 2GB yerine RX 460'ın 2GB modelini alın. Güç kaynağı olarak ta +80 isterseniz, Corsair VS 450W güç kaynağını öneririm. Bütçeniz yetmezse Zalman ZM400 LX de alabilirsiniz. SSD olarak ta bütçenize uygun, Samsung 750 Evo, Corsair LE Force ya da Kingston HyperX Fury serisine bakmalısınız.

Cevaplarınız için teşekkürler ben Lol,Cs:go,Rust,Hurtworld vb. oyunları oynuyorum bu oyunlar için gtx750 ti 8 gb ram yeterli diyorlar videolarda da görüyorum siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca bu toplayacağım ilk bilgisayar olacak dolayısıyla en az 3-4 yıl kullanmak istiyorum. Bir de bir oyunu oynarken Skype ile oynasam PC fazla ısınır veya FPS düşüşleri olur mu?

Cevaplarınız için teşekkürler ben Lol,Cs:go,Rust,Hurtworld vb. oyunları oynuyorum bu oyunlar için gtx750 ti 8 gb ram yeterli diyorlar videolarda da görüyorum siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca bu toplayacağım ilk bilgisayar olacak dolayısıyla en az 3-4 yıl kullanmak istiyorum. Bir de bir oyunu oynarken Skype ile oynasam PC fazla ısınır veya FPS düşüşleri olur mu?
Bu oyunlar için GTX 750Ti yeterli olacaktır. Ama bütçeni 150 TL daha arttırıp RX 460 alman çok daha mantıklı. Belki başka oyunlarda oynamak istersin ileride. Zaten ayakkabı alır gibi bilgisayar almıyorsun. Almışken iyisi olsun.

Bu oyunlar için GTX 750Ti yeterli olacaktır. Ama bütçeni 150 TL daha arttırıp RX 460 alman çok daha mantıklı. Belki başka oyunlarda oynamak istersin ileride. Zaten ayakkabı alır gibi bilgisayar almıyorsun. Almışken iyisi olsun.
Oyunlarda kendimi geliştirip turnuvalara katılmayı planlıyorum eğer iyi başarı elde edersem zaten sistemi yükseltme şansım olabilir.2 yıl falan bu sistemle geliştirmek istiyorum kendimi moba ya da fps oyunlarında.Mafia 3 olsun BF1 olsun böyle oyunlar ilgimi çekmiyor. :) Ayrıca lol ya da csgo oynarken skype arkadan açılsa kasma,donma,ısınıp kapanma ya da fps düşüklüğü gibi sorunlar olur mu ya da bu oyunlar için stok fan yeter mi i3 6098p için?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı