GTX 750 ti sistem tavsiyesi

Asus 23" Vs238H-P Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar %30 indirimle ayni fiyat ama daha kaliteli. Monitör olarak bu olsa daha iyi olmaz mi ?

Siz arkadaşa hangi ekran kartina onerdiniz ? Benimde işlemcim ayni, ekran karti alacagim. R9 270 alcaktim, konuyu açan arkadaşta bana Gtx 750 Ti sen sonraki fazla dedi de. Bende neredeyse @Silinen üye ile ayni durumdayim ama daha ekran kartı almadim.

@Evrense! O monitör olur, ancak tükedi yazısını görmedin heralde :)
Ben ona 660 önerdim. Ancak ona önerdim diye sende alma. R serisi kartlar uymaz eski sistemlere. Alacaksanız ve stabillikten şüphe ediyorsanız pcıe3 destekli olmayan ekran kartlarına bakacaksınız.

@Evrense! O monitör olur, ancak tükedi yazısını görmedin heralde :)
Ben ona 660 önerdim. Ancak ona önerdim diye sende alma. R serisi kartlar uymaz eski sistemlere. Alacaksanız ve stabillikten şüphe ediyorsanız pcıe3 destekli olmayan ekran kartlarına bakacaksınız.
Abi monitör Isparta da var. :)
Benim ana kart Foxconn 2A8C Mainboard Specs bu. R9 270 olur mu ? Yada MSI Gtx 750 Ti olur mu ? Yoksa arkadaş gibi sıkıntı yasar miyim ?

Okudum abi. Çözünürlük 1440x900. Yani Gtx 660 alacagiz. :(
Gtx 750 Ti için çözünürlük ne kadar olması lazim ? Benim çözünürlük sanirsam uygun degil.

Son düzenleme:
Okudum abi. Çözünürlük 1440x900. Yani Gtx 660 alacagiz. :(
Gtx 750 Ti içi çözünürlük ne kadar olması lazim ? Benim çözünürlük sanirsam uygun degil.
Alacağın monitör'ü zaten sen yazdın! Gtx660'da sınır bir kart o yüzden fazla bence daha düşük kartlara yönel. Foxcoon'dan dolayı zaten hata çıkarabilir.

Tamam madem öyle şimdi bu kartı gidip vatana geri vereceğim. Yerine ne alayım @Murat5038
Bütçeniz monitör hariç diğer parçalara yetiyorsa alın derim. Değiştirdikten sonra tekrar sistem almaya kalktığınızda masrafınız artacaktır.
Eğer yinede değiştirmek istiyorsan GTX660 veya HD6970.
Biraz daha düşüğü GT630 olur.

TeknoBiyotik: MSI Radeon HD6970 Lightning Twin Frozr III 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (R6970 Lightning)
Gigabyte GTX660 2GB 192 Bit GDDR5 Nvida Geforce DX11.2 Ekran Kartı (GV-N660WF2-2GD) | hızlıal.com

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı