GTX 750 Ti Sistemde GTA 5 Kasma

İşlemciden dostum. Bende de g3220 ve gtx 750 var. 5-10 saniyede bir lag ve kasma oluyor. Yapabileceğimiz bir şey yok. FIFA 15'de başımıza gelen şey burada da karşımıza çıktı maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciden dostum. Bende de g3220 ve gtx 750 var 5-10 saniyede bir lag ve kasma oluyor. yapabileceğimiz bir şey yok. FIFA 15 de başımıza gelen şey burada da karşımıza çıktı maalesef.
Aynı sistem farklı kullanıcılarda sorunsuz çalıştırıyor GTA yı, ayrıca 3220 ile 3258 farklı işlemciler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman DSR ile 1920-1080 eyer yap. Ve attığım videodaki ayarları yap.
Dostum denedim önerini, işe yaradı, bomba gibi oldu, hatta ben çözünürlüğü olabildiğince artırdım, dahada iyi oldu, teşekkür ederim, bu arada kusura bakma ancak cevap verebildim, moderatör sağolsun, düzgün türkçe kullanmadım diye 1 gün ceza vermiş, kendisini saygıyla andığımı belirteyim..

Dostum denedim önerini, işe yaradı, bomba gibi oldu, hatta ben çözünürlüğü olabildiğince artırdım, dahada iyi oldu, teşekkür ederim, bu arada kusura bakma ancak cevap verebildim, moderatör sağolsun, düzgün türkçe kullanmadım diye 1 gün ceza vermiş, kendisini saygıyla andığımı belirteyim..
Aynen bende. :) İşe yaradığına sevimdim. Ama fazlada zorlama bence. 1920-1080 veya 1920-1200, 16:9, 16:10 monitöre göre değişiyor, yapman daha iyi. Çok artırırsan kasar bu sefer. Hemde grafikleri düşürmek zorunda kalırsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı