Hocam eğer geçmek istiyorsanız RAM'i, soğtucu ve anakartı tahminimce 250tl gibi bir fiyattan elinizden çıkarabilirsiniz ve 1250tl ile R5 1400+ B350 anakart ve 8GB DDR4 RAM alınabilir.Hocam GTX 760 Çok mü kötü i5 4. nesil bir işlemci alsam G3258 li haline göre yeterince fazla randıman alamaz mıyım
Hocam alacağım i5 işlemci k ibareli mi olmalı yani çarpan kilidi açık mı olmalıGTX 760 kötü değil, değiştirmene gerek yok. İ5 işlemciye geçersen de G3258 işlemcisine göre büyük performans elde edersin. Ryzen işlemciler saf işlemci olarak oldukça güçlüler, DDR4 sisteme geçersen onları öneririm. İ5 işlemci alman sana yeterli olur, fazla para harcamak istemiyorsan.
K işlemci alman işine yaramaz, Anakartın OC destekli bir model değil.
Eğer OC yapmayı düşünmüyorsan en az İ5 4460 eğer OC yapacaksan i5 4670K-4690KHocam alacağım i5 işlemci k ibareli mi olmalı yani çarpan kilidi açık mı olmalı
yada direk i5 4. nesil bir işlemci önerir misin
Anakartın OC desteği artık var onu demek istedim.Biliyorum bana bir şey anlatmana gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.