Çözüldü GTX 750 Ti sıvı dökülmesi sonucu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yaklaşık 5-6 gün önce kasamın kapağı açıktı, gece PC oynayıp kapatmıştım. Ne zaman oldu bilmiyorum ama kedim sanırım o gece kasanın içine (ekran kartına) işemiş... Sonraki gün okuldan gelip PC'yi açtığımda görüntünün gelmemesiyle fark ettim, ekran kartına baktım ve üstü bayağı bayağı sidikti. Hemen çıkarttım ıslak mendille sildim iki üç kere kurutma makinesiyle kuruttum denedim ve çalıştı yaklaşık 5 gün kullandım öyle sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Dün gece de her zamanki gibi PC oynayıp kapattım ve hiçbir sorun yoktu 4-5 saat kadar oynadım kapatıp uyudum sonra. Bu sabah okuldan geldiğimde görüntü gelmiyordu bir türlü. Çıkarttım taktım bastırdım her şeyi yaptım fakat görüntü bir türlü gelmedi ne olmuş olabilir? (O günden sonra kapağını kapattım PC'nin yani tekrar işeme ihtimali yok) (GTX 750 Ti)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı