GTX 750 Ti sök tak yapmak zararlı mı?

Alperen Bckn

Hectopat
Merhaba.

Ekran kartım Afox GTX 750 Ti, ekran kartım fanları çok ses yapıyor ve MSI aftarburner programı ile kontrol edemiyorum. En düşük her zaman %33 seviyesinde çalışıyor ve bu bile çok ses yapıyor. Sanki yanımda kasa yok Airbus varmış gibi. Ben bilgisayarımda ders çalışıyorum ve ses beni rahatsız ettiği için ekran kartımı çıkardım. Sadece cumartesi günleri birkaç saat oyun oynamak için takıyorum. Bu bir sorun teşkil eder mi? Problem ile karşılaşabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart zaten daha 4 aylık sıfır aldıydım aldığımdan beri var bu ses iki kere temizledim iki kere fanları yağladım ama hala sesli çalışıyor.
heee bak şimdi öyle de bana ben sana sebebini söyleyeyim, üzerindeki malzeme zaten pek kaliteli değil gayet normal sesli çalışması yani GTX 750 Ti den bahsediyoruz adam elinde kalan soğutmaları basıp karta gönderiyor yani pek bir ar-ge yok ucuz etin yahnisi diyelim. Netten kartın ses düzeyine falan baktınız mı onlarda aynı mı ?

Sıfır 750 Ti kalmış mı hocam 😳

Evet yazın almıştım sıfır olarak hala da satılıyor.

Heee bak şimdi öyle de bana ben sana sebebini söyleyeyim, üzerindeki malzeme zaten pek kaliteli değil gayet normal sesli çalışması yani GTX 750 Ti'den bahsediyoruz adam elinde kalan soğutmaları basıp karta gönderiyor yani pek bir ar-ge yok ucuz etin yahnisi diyelim. Netten kartın ses düzeyine falan baktınız mı onlarda aynı mı?

İnternette kullanan var da ses falan ile ilgili bir bilgi bulamadım dediğin gibi fanlar çok dandik işlevsel hem de bayağı işlevsel ama çok ses yapıyor.

Yani sök tak yapmam bir sorun teşkil eder mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı