GTX 750 Ti Toplama PC

Merhaba, artan parayada ekipman alırsın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-11-18-19-58-17.png
    Screenshot_2015-11-18-19-58-17.png
    61,9 KB · Görüntüleme: 158
  • Screenshot_2015-11-18-19-58-24.png
    Screenshot_2015-11-18-19-58-24.png
    71,8 KB · Görüntüleme: 153
Evet. Blue günlük, Black performans, Green depolama, Red Raid, Purple ise kamera makinelerinde görüntüyü kaydetmekte kullanılıyor. Black'e gerek yok diye düşünüyorum eğer video veya resim arşiviniz varsa Green alabilirsiniz. Ama windows blue ve black'e kurulmalı.

Evet. Blue günlük, Black performans, Green depolama, Red Raid, Purple ise kamera makinelerinde görüntüyü kaydetmekte kullanılıyor. Black'e gerek yok diye düşünüyorum eğer video veya resim arşiviniz varsa Green alabilirsiniz. Ama windows blue ve black'e kurulmalı.
Yok öyle arşivim yok ta. I3 4160 işlemci alıp 120 GB Kingston SSD alsam sizce bu bilgisayar beni kaç yıl götürür ? Genellikle oyun oynuyacam o yüzden.

Oyun oynamak istiyorsanız SSD'yi boşvermeniz lazım bence. 750ti bir zaman sonra etkisiz kaldığı zaman yeni ekran kartınız size işlemciyi düşündürmemesi için 4460'tan aşağı inmemeniz iyi olur.

Anakartta 3.0 varsa bence kasanın ön panelinde de olmalı fakat vatanda sizin kritere uyan yok 300 TL'ye biraz uzanması gerekecek paranın. Ama olmasa da olur diyebilirsiniz bütçe sizin.

Anakartta 3.0 varsa bence kasanın ön panelinde de olmalı fakat vatanda sizin kritere uyan yok 300 TL'ye biraz uzanması gerekecek paranın. Ama olmasa da olur diyebilirsiniz bütçe sizin.
Fakat anakartta USB 2.0'da mevcut. Sorun çıkarmı ki ?

Fakat XIGMATEK ASGARD 381 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA kasaya baktım ve bunun ön panelinde USB 3.0 girişi var tavsiye eder misiniz ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı