ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- D Ø K T Ø R
Yok öyle arşivim yok ta. I3 4160 işlemci alıp 120 GB Kingston SSD alsam sizce bu bilgisayar beni kaç yıl götürür ? Genellikle oyun oynuyacam o yüzden.Evet. Blue günlük, Black performans, Green depolama, Red Raid, Purple ise kamera makinelerinde görüntüyü kaydetmekte kullanılıyor. Black'e gerek yok diye düşünüyorum eğer video veya resim arşiviniz varsa Green alabilirsiniz. Ama windows blue ve black'e kurulmalı.
O zaman şu şekilde toplarsam iyi mi olur ?Oyun oynamak istiyorsanız SSD'yi boşvermeniz lazım bence. 750ti bir zaman sonra etkisiz kaldığı zaman yeni ekran kartınız size işlemciyi düşündürmemesi için 4460'tan aşağı inmemeniz iyi olur.
Fakat anakartta USB 2.0'da mevcut. Sorun çıkarmı ki ?Anakartta 3.0 varsa bence kasanın ön panelinde de olmalı fakat vatanda sizin kritere uyan yok 300 TL'ye biraz uzanması gerekecek paranın. Ama olmasa da olur diyebilirsiniz bütçe sizin.
Fakat XIGMATEK ASGARD 381 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA kasaya baktım ve bunun ön panelinde USB 3.0 girişi var tavsiye eder misiniz ?Anakartta 3.0 varsa bence kasanın ön panelinde de olmalı fakat vatanda sizin kritere uyan yok 300 TL'ye biraz uzanması gerekecek paranın. Ama olmasa da olur diyebilirsiniz bütçe sizin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.