GTX 750 Ti ve FX4100 Sistemde Darboğaz Olur Mu?

Aslında düşündümde şuan vatanda 496 lira kart yani 100 lira için 2.el almaya değer mi gidip sıfır almak varken en azından içim rahat olur ?

Birde bu işlemci RX 460 ve GTX 1050 Ti kaldırmaz deme ?

Kaldırmak diye bir durum yok. Her ekran kartını kaldırır bilgisayarın. Burada önemli olan şey monitörünüzün uygunluğu. Grafik ayarlarını advanced graphics dahil açıp 30-40 FPS civarına kilitlerseniz hiçbir oyunda sorun yaşamazsınız.

Kaldırmak diye bir durum yok. Her ekran kartını kaldırır bilgisayarın. Burada önemli olan şey monitörünüzün uygunluğu. Grafik ayarlarını advanced graphics dahil açıp 30-40 FPS civarına kilitlerseniz hiçbir oyunda sorun yaşamazsınız.
Ben kaldırmaz derken yani dar boğaz olur anlamında dedim 1050 Ti veya RX 460 bu işlemci için fazla gelir anlamında yani benim monitörüm 60 Hertz 1680x1050 çözünürlük veriyor en fazla.

Sizce en mantıklısı hangisi bu bilgisayar için PSU göz önüne alınarak ?

GTX 750Ti ın eti budu ne ki :) darboğaza neden olsun.

GTX750 ti ilk çıktığı zamanlarda fiyat performans ürünü idi. Fakat bu zamandan sonra alınacak bir ekran kartı değil zira GTX 1050 GTX750Ti ın yerine geçti artık. Dolayısı ile GTX 1050 ye yönelmekte fayda var.
Fx4100 ile herhangi bir problem olmadan kullanırsınız.

GTX750 ti ilk çıktığı zamanlarda fiyat performans ürünü idi. Fakat bu zamandan sonra alınacak bir ekran kartı değil zira GTX 1050 GTX750Ti ın yerine geçti artık. Dolayısı ile GTX 1050 ye yönelmekte fayda var.
Fx4100 ile herhangi bir problem olmadan kullanırsınız.
Kardeşim yanlış anlama ama ya ben zannetmiyorum fx 4100 1050 ti kaldıracağına çünkü kaç yıllık işlemci bu

1050Ti dan bahsetmiyorum ki ben 1050 diyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı