GTx 750 Ti ve R7 265 veya R7 260X

FlyLeaf34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1-2 ay sonra ekran kartı almayı düşünüyorum. Bunlar arasında kaldım:
  • Nvidia gtx750 ti strix oc(2 gb 128 bit)389 tl
  • Amd r7 265 (2gb 256 bit)437 tl
  • Amd r7 260x(2gb 128)319 tl
Sizce bunlar arasından hangisini almalıyım? technopatta ali abinin yaptıgı incelemede gtx750 yle r7 265 arasında fazla fark yok dedi. Sizce de öyle mi ? Bunlar arasında hangisini almalıyım? BF4 Crysis 3 cod gibi oyunları high da oynayabilceğim ekran kartı istiyorum. Bunlardan hangisi en makul olanıdır ? Cevaplarınızı bekliyorum :)
Cevap veren herkeze şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi hazırladığım grafikler. Tüm verileri Techpowerup 'dan aldım. Daha fazla oyun performansı istiyorsan oyunlarda AA (Anti Aliasing) 'i kapatabilirsin. Hangi ekran kartını almak istiyorsan sana kalmış. Grafiklere bak karar ver. Bu arada grafikte belirtmeyi unutmuşum tüm oyunlar ultra ayarda.

OyunPerformans.png

GucTuketim.png

Altarnatif R7 265 alabirsin GTX750 Ti Strix alalı 3 gün oldu bugun oyun denemesı yaptım 70 FPS aldım full ayarlarda War Thunder diye bi oyunda, eski ekran kartım 4850 orta ayarlarda 40 FPS oynatıyordu fakat gram sesi yoktu ama STRIX ozelliginin yanı sıra 70 derecelere cıkıyor ve %60 fan hızında inanılmaz ses yapıyor başım ağrıdı diyebilirim , müzik felan bastırmıyor sesini. :)

Seçim elbette R7 265 olmalı, GTX750 Ti STRIX değil. Sessizlik hiçbir zaman performanstan önce gelmemeli.

Cevap: R7 265.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

arma3-fr-tile-jpg.35747

Seçim elbette R7 265 olmalı, GTX750 Ti STRIX değil. Sessizlik hiçbir zaman performanstan önce gelmemeli.

Cevap: R7 265.

arma3-fr-tile-jpg.35747

Sessiz Değil zaten sadece masaüstünde yük dışı kaldığı için fanlar duruyo anca o zaman sessiz onun dışında çekilmez bi sesi var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı