GTX 750 Valorant düşük FPS

Valorant işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için böyle sorun yaşıyorsunuz muhtemelen. Ekran kartınız oyun için yeter de artar bile. Ama işlemciniz çok eski maalesef. Anakart modeli ve markası verirseniz f/p uyumlu güzel bir işlemci önerebilirim.

i7 2600 ve GTX 750 ile nasıl 250 FPS hocam? Benim i5 12.nesil RTX3060 laptop var 250-300 arası alıyorum en düşükte.
olabilir haklısınız hocam fakat bu kadar düşük almıyordum 200 fps oynuyordum

Hocam driverı yanlış attım sanırım indirmeyin.
bulabildinizmi hocam atarsanız çok iyi olur

Olabilir haklısınız hocam fakat bu kadar düşük almıyordum 200 FPS oynuyordum.

Max alacağı 60+ o da drop yer sistem neslinden belli ama oynatır.

Olabilir haklısınız hocam fakat bu kadar düşük almıyordum 200 FPS oynuyordum.

Bulabildinizmi hocam atarsanız çok iyi olur.

GTX750 için.

Eki Görüntüle 1679474

Eki Görüntüle 1679475

2 GB ekran kartı.
Selamünaleyküm böyle bir sistemim var fakat Valorant GTA 5 gibi oyunlarda gereksiz düşük FPS alıyorum GTA 5 de sistemin testlerini izlediğimde rahat 60 FPS oynatıyor fakat ben girdiğimde düşük ayardada 20-30 FPS yüksek ayardada 20-30 FPS alıyorum Valorant'ta ise oyun içi değerler şöyle.

Eki Görüntüle 1679478

Sbilgisayarcıya falan götürmeliyim sebebi nedir sizce?
Kardeş after burner çalışmıyor bende valorant oynarken.diğer oyunlarda açılıyor. Sen nasıl açtın?

Max alacağı 60+ o da drop yer sistem neslinden belli ama oynatır.

GTX750 için.
teşekkürler hocam

Kardeş after burner çalışmıyor bende valorant oynarken.diğer oyunlarda açılıyor. Sen nasıl açtın?
vallaha reis hiç bilmiyorum sadece youtubeden bakıp göstergeleri açtım ve oyuna girdim

Kardeş Afterburner çalışmıyor bende Valorant oynarken. Diğer oyunlarda açılıyor. Sen nasıl açtın?

Afterburner ayarlardan kısayol komutu oluşturunca oyun içinde açabilirsin.

Kardeş Afterburner çalışmıyor bende Valorant oynarken. Diğer oyunlarda açılıyor. Sen nasıl açtın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı