aynen öyle yapıcam da 24 mbps hızla sabahtandır indiriyorum bitmiyor mübarekDenesin o zaman. Sonra düşük alır ise iade eder.
aynen öyle yapıcam da 24 mbps hızla sabahtandır indiriyorum bitmiyor mübarekDenesin o zaman. Sonra düşük alır ise iade eder.
SON 7 GBL4D2 oyununu 1 günde anca indirebildi benim internet. ( 10 Gb oyun. ) kendine şükret bence.
Söylemiştim size iyi bir FPS değeri alacağınızı. O zaman bize de iyi oyunlar demek düşer.Beyler şuan denedim 50 fps alıyorum 1280x1024 orta ayarlarda ve 50 fps değil sanki 60 fps gibi akıcı
eyvallahO zaman iyi oyunlar. Demekki yanılmışım.
Eyvallah![]()
Hocam konuyu hortlatıyorum ama, 4 GB RAM donma takılma yapıyor mu? Bende 750 Ti Q9400 düşünüyorum.Bu kadar abartmaya gerek yok. Core 2 Duo E5300 GT 710 4GB RAM ile en düşük ayarlarda 1024x768'de 30-35 FPS alabiliyordum.
Hocam konuyu hortlatıyorum ama, 4 GB RAM donma takılma yapıyor mu? Bende 750 Ti Q9400 düşünüyorum.
Hocam konuyu hortlatıyorum ama, 4 GB RAM donma takılma yapıyor mu? Bende 750 Ti Q9400 düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.