GTX 750Ti CoD Black OPS 3 oynatır mı?

Lldesell

Kilopat
Daha fazla  
  • 4 GB RAM
  • ASUS GTX 750 TI
  • i2
Black Ops 3 açar mı?

i2? Biraz daha detaya girsen. Modelini felan söylersen birşey diyebiliriz. Açar hertürlü ama performansı nasıl olur bilemem.

Işlemci intel core 2 Quad Q8400

İşlemci Black Ops 3 için yeterli, tek eksiğiniz RAM olarak gözüküyor.

Ram Sorun çıkarabilir. Şu oyun firmalarını anlamıyorum 2gb rami geçtik tamamda Cod gibi popüler ve geniş kitleye hitap eden bir oyunun 4gb ram yetmesi gerek.

Zaten ekranım en fazla 1440'ı destekliyor şimdi oyunu alsam 1440 çözünürlükte takılmadan açarmı.

Hocam oyunu yüksek ayarlarda oynarsanız RAM kullanımı artar. Arkadaşın low da ve düşük çözünürlükte oynaması için 4 GB yeterli olur diye düşünüyorum

Zaten ekranım en fazla 1440'ı destekliyor şimdi oyunu alsam 1440 çözünürlükte takılmadan açarmı.

@Dede2 Hayır, 4GB RAM ile problemsiz oyun mümkün görünmüyor. Konuyu açan siz değilsiniz ama ekran kartınızı aynı kabul edip 8GB RAM'li sistem olarak hesapladığımda Medium-High arası çıkıyor. Yani resmi olarak 6GB, gerçekçi olarak 8GB RAM asgari ihtiyaç bu oyun için.

Hocam oyunu yüksek ayarlarda oynarsanız RAM kullanımı artar. Arkadaşın low da ve düşük çözünürlükte oynaması için 4 GB yeterli olur diye düşünüyorum

800x600 için belki ama arkadaş 1440p'yi sormuş. 1440p'de de 1080p'de de sıkıntı çıkacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…