İşlemciyi belirtmediğiniz için rastgele seçtim, ekran kartı problem çıkarmayacaktır ama RAM net yetersiz. Bu oyun bazı 8GB RAM'li bilgisayarlarda bile zorluyor sistemi. O yüzden en az bir adet 4GB RAM daha almadan sağlıklı bir oyun deneyimi olabileceğini zannetmiyorum. Ki işlemci de belirtmeniz gerekiyor.
Ram Sorun çıkarabilir. Şu oyun firmalarını anlamıyorum 2gb rami geçtik tamamda Cod gibi popüler ve geniş kitleye hitap eden bir oyunun 4gb ram yetmesi gerek.
İşlemciyi belirtmediğiniz için rastgele seçtim, ekran kartı problem çıkarmayacaktır ama RAM net yetersiz. Bu oyun bazı 8GB RAM'li bilgisayarlarda bile zorluyor sistemi. O yüzden en az bir adet 4GB RAM daha almadan sağlıklı bir oyun deneyimi olabileceğini zannetmiyorum. Ki işlemci de belirtmeniz gerekiyor.
@Dede2 Hayır, 4GB RAM ile problemsiz oyun mümkün görünmüyor. Konuyu açan siz değilsiniz ama ekran kartınızı aynı kabul edip 8GB RAM'li sistem olarak hesapladığımda Medium-High arası çıkıyor. Yani resmi olarak 6GB, gerçekçi olarak 8GB RAM asgari ihtiyaç bu oyun için.