GTX 750Ti CoD Black OPS 3 oynatır mı?

Iyide rust 8gb ram istiyor minimum ancak kasmadan sonda açıyor.

Rust System Requirements | Can I Run Rust PC requirements

Dediğiniz oyun buysa zaten minimum 4GB RAM gereksinimi var. Black Ops 3 ise minimum 6GB RAM gereksinimine sahip.

Ekranım 1440 ın üstüne çıkamıyor ram ilave etme şansım yok.kasmadan açma gibi bi şansım yokmu oyunu?.

RAM modelinizi bilmiyorum ama bir 4GB RAM daha eklemek, aşağıdaki linkten görebileceğiniz gibi, 100 liradan fazla masrafa yol açmaz. Almak istediğiniz oyun şu an bildiğim kadarıyla 180 lira. Korsan indirecekseniz de AKK'niz varsa oldukça zorlanacaktır. Ki hiç sanmıyorum problemsiz oynayabileceğinizi.

Yani bu oyunu oynamadan önce RAM'inizi yükseltmelisiniz.

Rust System Requirements | Can I Run Rust PC requirements

Dediğiniz oyun buysa zaten minimum 4GB RAM gereksinimi var. Black Ops 3 ise minimum 6GB RAM gereksinimine sahip.

RAM modelinizi bilmiyorum ama bir 4GB RAM daha eklemek, aşağıdaki linkten görebileceğiniz gibi, 100 liradan fazla masrafa yol açmaz. Almak istediğiniz oyun şu an bildiğim kadarıyla 180 lira. Korsan indirecekseniz de AKK'niz varsa oldukça zorlanacaktır. Ki hiç sanmıyorum problemsiz oynayabileceğinizi.

Yani bu oyunu oynamadan önce RAM'inizi yükseltmelisiniz.
Dediğiniz gibi vidosunu izledim adamın 4gb rami var işlemcisi benimkiyle aynı ekran kartı 1 gb ve daha kötü 30 fps alıyor 1280 de şahsen bi 40 fps alırım diye düsünüyorum 1280de.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı