GTX 750Ti sistem GTA 5 Online'da donuyor

meftun_1

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, GTA 5'i Epic Games üzerinden geçtiğmiz hafta aldım ve oynamaya başladım.
Ardından sistemimin performansını GTA 5 için göremeye karar verdim ve fark ettim ki işlemcim 63 derecelerdeyken ekran kartım 49 50 arasında gidip gelmekte ve sadece %20-%30'u kullanılmaktaydı. İşlemcim ise %80 ve üzeri çalışmaktaydı. Oyunda da yaklaşık 30 60 arası FPS almaktayım. Online'da ise 40'ın üstünü görsem kurban keseceğim.

Sistemim: GTX 750 Ti 2 GB.

Athlonx4 840.

8 GB DDR3 1600MHz RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ3 9100F geçen senenin en kötü işlemcisiydi. Şuanda alınacak minimum işlemci günü kurtarmak içinse Ryzen 1200Af, uzun vade için 1600AF.
10.nesil i3 nasıl olacak göreceğiz. Eğer eski işlemcinin üzerine birşeyler eklediyseler 600₺'ye alınabilir. Ama 800₺ civari olursa aynı fiyata kesinlikle 1600AF alınır.

İ3 9100F geçen senenin en kötü işlemcisiydi. Şuanda alınacak minimum işlemci günü kurtarmak içinse Ryzen 1200Af, uzun vade için 1600AF.
10.nesil i3 nasıl olacak göreceğiz. Eğer eski işlemcinin üzerine birşeyler eklediyseler 600₺'ye alınabilir. Ama 800₺ civari olursa aynı fiyata kesinlikle 1600AF alınır.

Oyun performansı konusunda çok bir şey fark edeceği sanmıyorum ama 4C/8T standartıyla gelecek olması çoklu çekirdek performansının iyileştiğini gösteriyor, özellikle de ağır işlemci yükü olan oyunlarda güçlü ekran kartlarını beslerken sıkıntı yaratmayacaktır büyük ihtimal, ayrıca 10.nesil i3'ün 600 TL olmasına imkan yok hocam, zaten öyle bir şey olsa F & P noktasında AMD'ye nal toplatır 😄.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı