GTX 750Ti Sisteme İşlemci ve Anakart Önerisi

mertSndc

Megapat
Daha fazla  
Ben işlemci ve anakartı degiştirmek istiyorum. GTX 750Ti uygun hangi işlemci ve anakart olabilir? Önerileriniz nelerdir?

Sistemim:
  • AMD A8-6600K APU 3.9 GHz
  • 16 GB RAM 1600 MHz DDR3
  • MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+DDR3 2133MHz(O.C)
  • GTX 750Ti 2GB Ekran Kartı
  • PSU 350 Watt

Sana Ryzen sistem dizelim bence.
Bu benden bir öneri:
IMG_0409.PNG

Ekran kartı hariç herşeyi satarak bunu al. Ekran kartını buna tak.

Bu benden bir öneri:
Eki Görüntüle 251505
Bende'ki hardisk TOSHİBA 7200pm 2TB yeterlidir umarım.

Bu benden bir öneri:
Eki Görüntüle 251505
Bu işlemci rahat besler değilmi GTX 750ti'yi.Bu donanımları aldığımda istediğim oyunları 1080p'de medium high arasında oynayabilirmiyim.Ben şuanki sistemde oynuyorum ama ekran kartım yetiyordu işlemcim yetmiyordu.İlerde gösterdiğin sisteme GTX 1050Tİ alırsam sıkıntı çıkmaz degilmi ? Benim zaten gözüm yukarılarda değil, yeni oyunları 1080p'de medium high arası kasmadan FPS 35-60+ arası olsun yeterli.

Bende'ki hardisk TOSHİBA 7200pm 2TB yeterlidir umarım.

Bu işlemci rahat besler değilmi GTX 750ti'yi.Bu donanımları aldığımda istediğim oyunları 1080p'de medium high arasında oynayabilirmiyim.Ben şuanki sistemde oynuyorum ama ekran kartım yetiyordu işlemcim yetmiyordu.İlerde gösterdiğin sisteme GTX 1050Tİ alırsam sıkıntı çıkmaz degilmi ? Benim zaten gözüm yukarılarda değil, yeni oyunları 1080p'de medium high arası kasmadan FPS 35-60+ arası olsun yeterli.
Çıkmaz. 1060 bile kaldırır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı