GTX 750Ti STRiX CS:GO Anlık FPS Düşmesi

boss54

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar CS:GO'da anlık FPS düşmesi yaşıyorum, FPS 150-170 civarlardayken 90-71 arasına düşüyor 2-3 saniye duruyor o civarda. Sadece CS:GO'da yaşıyorum bu sorunu, ekran kartım ASUS GTX 750 Ti Strix, işlemci AMD Athlon X4 740, 8 GB RAM. Ne yapmam gerekiyor? Oyunu silip yükledim ama düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar CS:GO'da anlık FPS düşmesi yaşıyorum, FPS 150-170 civarlardayken 90-71 arasına düşüyor 2-3 saniye duruyor o civarda. Sadece CS:GO'da yaşıyorum bu sorunu, ekran kartım ASUS GTX 750 Ti Strix, işlemci AMD Athlon X4 740, 8 GB RAM. Ne yapmam gerekiyor? Oyunu silip yükledim ama düzelmedi.
İşlemci darboğaz yapıyor olabilir. Tavsiyem işlemciyi yenilemen olacak ama zor. Eğer oyun oynarken sıkıntı yapmıyorsa kafana takma. (y)

Ekran kartını güncellemeyi dene.
Ekran kartı güncel.
İşlemci darboğaz yapıyor olabilir. Tavsiyem işlemciyi yenilemen olacak ama zor. Eğer oyun oynarken sıkıntı yapmıyorsa kafana takma. (y)
Daha önceden yapmıyordu stabil 120 altına düşmüyordu yeni yapmaya başladı yani 160 FPS'den 70 FPS'ye düşünce takılma yapıyor maalesef. Nasıl düzelticem kafayı yiycem :lanet:

Ekran kartı güncel.

Daha önceden yapmıyordu stabil 120 altına düşmüyordu yeni yapmaya başladı yani 160 FPS'den 70 FPS'ye düşünce takılma yapıyor maalesef. Nasıl düzelticem kafayı yiycem :lanet:
Herhangi bir yazılım yüklediniz mi? Yada yakın zamanda bir donanım değişikliği?

CS:GO çalıştırma seçenekleri bir kaç tane kod ile sorunu düzelttim en az 115 FPS'yi gördüm şuan :D konu kilitlenebilir.Bu arada yazdığım kodlar "-freq 75 -w 1024 -h 768 -threads 4 -high -novid -console -nojoy -nod3d9ex -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemaccelspd"

Fps_max 0 yapmayı denediniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı