GTX 760 alınır mı?

Bence düzgünce bir araştırma yaparsan farkına varıcaksın neyin ne olduğunun. GTX960 2GB versiyonu GTX1050 2GB dengi , 4GB versiyonu ise 1050ti'a yakındır 1050ti'a eşit değil.
Oyundan oyuna değişir performansları fakat her türlü 1050ti 960'dan üstün. 3-5FPS'de olsa.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6 senedir kullanıyorum arkadaşlarla hep karşılaştırırdık bildiğim var ki yazıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

6 senedir kullanıyorum arkadaşlarla hep karşılaştırırdık bildiğim var ki yazıyorum.

Ben bilmeden mi yazıyorum sanıyosun ? Zamanında deneyimlediğim kartlar ikiside.
Oyundan oyuna değişiyor performansları ama çoğu yerde 1050ti fark atmış
bir sürü test videosu var geneli böyle 1-2 oyunda eşitse 4-5 oyunda 1050ti fark atıyor. Videoyu örnek olarak attım bir çok video var.

Ben bilmeden mi yazıyorum sanıyosun ? Zamanında deneyimlediğim kartlar ikiside.
Oyundan oyuna değişiyor performansları ama çoğu yerde 1050ti fark atmış
bir sürü test videosu var geneli böyle 1-2 oyunda eşitse 4-5 oyunda 1050ti fark atıyor. Videoyu örnek olarak attım bir çok video var.

Attığı fark çok değil o da VRAM yüzünden. Çekirdek güçleri benzer %90 oranda aynı performans.

1600'e bile 1050 Ti bulunurken, GTX1050 2 GB dengi GTX960 2 GB'a kim verecek acaba 1700'ü?

Baktım 1600₺'ye 1050 Ti var mı diye varmış 1650₺'ye ama reballing işlemi yapılmış. Sonra da 1700-1850-1900 diye fiyat artıyor.

1050 2 GB dengi? Peki o yüzden ben 1050 Ti kullanan abimden yerine göre daha fazla, yerine göre de aynı FPS değerlerini alıyorum. Ki güncel olarak iki sistemde de oyun oynuyorum yani ve iki seneden beri sürekli bir karşılaştırma yapıyoruz neden bende FPS yüksek iken onda düşük diye. :D

Veren verir arkadaş fiyatım bu olmadı fiyatı düşürürüm.

Ben bilmeden mi yazıyorum sanıyosun? Zamanında deneyimlediğim kartlar ikisi de.
Oyundan oyuna değişiyor performansları ama çoğu yerde 1050 Ti fark atmış
bir sürü test videosu var geneli böyle 1-2 oyunda eşitse 4-5 oyunda 1050 Ti fark atıyor. Videoyu örnek olarak attım birçok video var.

Kendi attığın videoda bile çoğu oyun neredeyse eşit performansta, bir iki oyun harici FPS farkı 5-6 FPS'den ibaret. Ve buna gerçekten 1050 2 GB ile eş diyorsan diyecek bir şey yok.

Neyse sen git 1600₺'ye al 1050 Ti.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı