Ben al demedim 300R Kasa incelemelerini okuyabilirsin, tabiki iyi kasadır. Ben olsam gider yeni versiyon olan Cooler Master N400 yada N600 seçerim. Bence 300R ve 400R den daha iyiler.
Ben al demedim 300R Kasa incelemelerini okuyabilirsin, tabiki iyi kasadır. Ben olsam gider yeni versiyon olan Cooler Master N400 yada N600 seçerim. Bence 300R ve 400R den daha iyiler.
Bu arada son bir şey : Vatan'daki adam "Bir ekran kartına yük bindiğinde daha fazla amper çeker" dedi bu doğru mu? (Bostancı Vatan'da iri yarı bir adam tüm bunları söyleyen)
Bu arada son bir şey : Vatan'daki adam "Bir ekran kartına yük bindiğinde daha fazla amper çeker" dedi bu doğru mu? (Bostancı Vatan'da iri yarı bir adam tüm bunları söyleyen)
Evet, doğru demiş. Şöyle anlatalım: Bir arabamız var, yavaş giderken az harcar, hızlı giderken daha fazla. Tabi bu her araba için geçerli değil. Tam bilmiyorum ama motor devriyle alakalı olabilir. Siz ekran kartına yük bindirince daha fazla harcayacağını bilin yeter.
Corsair 300R'nin zamanında çok incelemesini okumuştum, çok başarılı bir kasadır. Güç kaynağı da öyle. Bunun yanında alternatif olarak Xigmatek Assassin de düşünebilirsin, içindeki +80 700W güç kaynağıyla beraber fena gözükmüyor: