GTX 760 kartım mı bozuk kablo mu anlamadım

m33

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha öncede buna benzer bir konu açtım ama cevap alamadım. Daha detaylı bir konu açıyim dedim. GTX 760 Asus marka ekran kartım var. DV-I ve HDMI çıkışları mevcut. Ben sürekli olarak DV-I kullanıyorum monitörümde ve TV'ye görüntü aktarmak içinde HDMI kullanıyorum. 2 kabloda kart üzerinde aynı anda takılı durur bende hep. Şöyle bir sorunum oldu son zamanlarda monitöre görüntü gelmiyor TV'ye gidiyor. HDMI kablosunu çıkarınca monitöre görüntü geliyor ancak takar takmaz DV-I NO SİGNAL diyor. VGA ile deniyorum şu an VGA ve HDMI takılı hiçbir sorun yok. VGA'yıda dönüştürücü ile kullanıyorum. DV-I kablosu bozuk desem HDMI çıkarınca görüntü veriyor takınca NO SİGNAL diyor anlamadım. VGA'da aynı şekilde sorun yok.

Not: VGA'da görüntüde dalgalanma oluyor o yüzden DV-I kullanmak istiyorum. HDMI'ın TV için.

@Recep Baltaş Szde bir bakar mısınız?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı