GTX 760 kod 43 hatası

noshima

Kilopat
Ekran kartım EVGA GTX760 superclock acx GDDR5 2 GB kod 43 hatası alıyorum.Ekran Kartı Resmi Bilgileri.

bMQd3WZ.png

Kardeşim CS:GO oynar iken bir anda ekranda görüntü kesilmiş ve bu hatayı vermeye başlamış. Bilgisayar komple sıfırladım. Fakat yine de aynı hatayı veriyor.

krPZi89.png

s9ZCy6m.png

6c5.png

Korsan yazılım kullanmıyorum. Windows 10'u da orijinal olarak kullanıyorum. Driverları DDU ile kaldırdım. En güncel ve eski olmak üzere WHQL onaylı sürücüleri yüklüyorum fakat sürekli ekran gidip geliyor veya yeniden başlatıyor.
Farklı bir ekran kartları da takıp denedim onda da aynı kod 43 veriyor. Bir türlü çözüme ulaşamadım. Yardımınıza ihtiyacım var.

AİDA 64 Raporum
CPU-Z Raporum

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi diğer ekran kartı takınca kod 43 aldınız? Anlattıklarınıza baktığımda kartınızın bozulduğunu düşünüyorum ki GPU'nun 7 yıllık olduğunu hesaba katınca normal bir durum gibi.

Reabllin yapılabilir ama bu yaşta ve sınıftaki kart için değmez. Fırınlama yapılabilir, riskli.

Önerim: Sürücü güncellemesi alan daha yeni bir modele doğru ilerlemeniz.

Çözüm bulabildiniz mi?

Ne yazik ki cozum bulamadim. Driver yukledigimde mavi ekran geliyor. GPU-Z bilgileri eksik. Bunun cozumunu BIOS'unu yeniden yuklemek gerekiyor diyorlar fakat chipset arizalida olabilirmiş bu iki ihtimal var.
Hangi diğer ekran kartı takınca kod 43 aldınız? Anlattıklarınıza baktığımda kartınızın bozulduğunu düşünüyorum ki GPU'nun 7 yıllık olduğunu hesaba katınca normal bir durum gibi.

Reabllin yapılabilir ama bu yaşta ve sınıftaki kart için değmez. Fırınlama yapılabilir, riskli.

Önerim: Sürücü güncellemesi alan daha yeni bir modele doğru ilerlemeniz.

Dediginiz gibi yaptım şu anlık GT 1030 ile idare ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı