butcerwol Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #1 R3 1200 GTX 760 kullanıyorum. CS:GO gibi oyunlarda sıkıntı yok ama LoL'de sıkıntı var. Oyun başlarında 300-250 FPS arası alırken bir 10 dk sonra FPS 90-80. FTF'lerde 60 bile düşüyor. Yardım edecek var mı?
R3 1200 GTX 760 kullanıyorum. CS:GO gibi oyunlarda sıkıntı yok ama LoL'de sıkıntı var. Oyun başlarında 300-250 FPS arası alırken bir 10 dk sonra FPS 90-80. FTF'lerde 60 bile düşüyor. Yardım edecek var mı?
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 15 Ekim 2020 #2 Ekran kartı aksiyon arttığında yeterince kare işleyecek güçte olmadığı için FPS düşüyor, normal bir durum yani. Artı 0 Eksi
Ekran kartı aksiyon arttığında yeterince kare işleyecek güçte olmadığı için FPS düşüyor, normal bir durum yani.
batufener94 Decapat Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 192 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #3 89069 dedi: Ekran kartı aksiyon arttığında yeterince kare işleyecek güçte olmadığı için FPS düşüyor, normal bir durum yani. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum ekran kartı yetersiz. Artı 0 Eksi
89069 dedi: Ekran kartı aksiyon arttığında yeterince kare işleyecek güçte olmadığı için FPS düşüyor, normal bir durum yani. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa katılıyorum ekran kartı yetersiz.
KS KS butcerwol Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #4 Cevaplarınız için teşşekür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
E Ediday Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 157 15 Ekim 2020 #5 89069 dedi: Ekran kartı aksiyon arttığında yeterince kare işleyecek güçte olmadığı için FPS düşüyor, normal bir durum yani. Genişletmek için tıkla... batufener94 dedi: Arkadaşa katılıyorum ekran kartı yetersiz. Genişletmek için tıkla... Hey Hey Gtx 760'dan bahsediyoruz. Bir hata falan olmasın. Bu gibi oyunlar ekran kartı tamamı kullanmıyor orası normal. Artı 0 Eksi
89069 dedi: Ekran kartı aksiyon arttığında yeterince kare işleyecek güçte olmadığı için FPS düşüyor, normal bir durum yani. Genişletmek için tıkla... batufener94 dedi: Arkadaşa katılıyorum ekran kartı yetersiz. Genişletmek için tıkla... Hey Hey Gtx 760'dan bahsediyoruz. Bir hata falan olmasın. Bu gibi oyunlar ekran kartı tamamı kullanmıyor orası normal.
KS KS butcerwol Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #6 Ediday dedi: Hey Hey Gtx 760'dan bahsediyoruz. Bir hata falan olmasın. Bu gibi oyunlar ekran kartı tamamı kullanmıyor orası normal. Genişletmek için tıkla... Galiba ekran kartım biraz eski o yüzden oyunlarda skıntı çıkarabiliyor bu işlemciye hangi ekran kartı gider Artı 0 Eksi
Ediday dedi: Hey Hey Gtx 760'dan bahsediyoruz. Bir hata falan olmasın. Bu gibi oyunlar ekran kartı tamamı kullanmıyor orası normal. Genişletmek için tıkla... Galiba ekran kartım biraz eski o yüzden oyunlarda skıntı çıkarabiliyor bu işlemciye hangi ekran kartı gider
E Ediday Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 157 16 Ekim 2020 #7 butcerwol dedi: Galiba ekran kartım biraz eski o yüzden oyunlarda skıntı çıkarabiliyor bu işlemciye hangi ekran kartı gider. Genişletmek için tıkla... GTX 760 hala işini bile görür. LoL'de ayarları en yükseğe al. CPU kullanımı azaltabilir.Ekran kartı önerisi öneremiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
butcerwol dedi: Galiba ekran kartım biraz eski o yüzden oyunlarda skıntı çıkarabiliyor bu işlemciye hangi ekran kartı gider. Genişletmek için tıkla... GTX 760 hala işini bile görür. LoL'de ayarları en yükseğe al. CPU kullanımı azaltabilir.Ekran kartı önerisi öneremiyorum maalesef.
KS KS butcerwol Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #8 Dostum sana çok teşekkür ederim. Senin sayende sorunu çözdüm, ayarları en yükseğe aldım, TF'lerde 140'dan aşağıya inmiyor Artı 0 Eksi
Dostum sana çok teşekkür ederim. Senin sayende sorunu çözdüm, ayarları en yükseğe aldım, TF'lerde 140'dan aşağıya inmiyor