GTX 1070 LOL düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10
sürücülerim güncel, lolun kendi sitesinden indirdim, bilgisayar 1 yıllık, obs kullanıyorum ara sıra ama obs'de yayın açmasam bile direk cpu kullanımı %100 oluyor. obs'i geçtim normalde de 60-70 alıyorum. bence bu pc ile 170+ almam lazım şimdi darkisback'in attığı videoyu deniyorum hemen yazarım

oyun zaten nvıdia cpu ile çalışıyormuş.
şeyi de söyliyim arkadaşlar pubgde de aynı şeyler bi bakıma oluyor 50-60 fps civarı pubg de
CPU kullanımının %100 olması pek hayra alamet değil. Şu an LoLdeyim Technopattan 2 sekme, Spotify açık. CPU kullanımı %10-20 arasında gidip geliyor. Detaylı bir virüs taraması deneyebilirsiniz.

CPU kullanımının %100 olması pek hayra alamet değil. Şu an LoLdeyim Technopattan 2 sekme, Spotify açık. CPU kullanımı %10-20 arasında gidip geliyor. Detaylı bir virüs taraması deneyebilirsiniz.
onu yaptım
sadece technopatt spotify ve lol %70 ile başlıyor pubs ise direk %100
sadece lol ve obs ise ( YAYIN AÇIK DEĞİLKEN ) direkt %100 sabit
işlemcinin bir şeyini falan arttırsak kullanımı azalır mı veya maliyeti kaç tl olur ama arttırmadan çözmek istiyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı