GTX 760 Sistem Anlık Takılma Sorunu

elnurhusy

Kilopat
Merhabalar. Forumda ilk yazım. Şöyle bir sorunum var. Bilgisayarda video izlerken, şarkı dinlerken, oyun oynarken hatta masaüstünde hiçbir işlem yapmadan fareyi hareket ettirirken bile anlık takılma oluyor. Bu takılma 1 saniye falan sürüyor. Video izlerken ve ya müzik dinlerken, takılmadan dolayı hoparlörden dıırrtt diye ses geliyor ve hem video hem de ses 1 saniyelik takılıyor. Bilgisayarı kullandığım süre zaafında bu sık sık devam ediyor. Tüm sürücülerim güncel. HD Tune programıyla HDD testi yaptım temiz çıktı. Temiz Windows kurulumu yaptım yine çözülmedi. Windows 7, Windows 8 denedim yine sorun çözülmedi. Priz değiştirdim yine aynı.

PC özellikleri şöyle:
  • İşlemci: Intel Core i5 4440
  • Ekran kartı: Nvidia GTX 760
  • RAM: 8 GB
  • Anakart: Asus h81 plus
  • HDD: Western digital 1TB
  • Şu anki işletim sistemi Windows 10

Forumlarda yazılan, Youtube'daki çözüm videolarında olan tüm çözümleri denedim ama olmadı. Lütfen yardım edebilir misiniz? Bu arada Azeriyim diye yazım hatalarım olabilir. Kusurum varsa affola

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı