GTX 760 Sistemde Düşük Performans

StkGOK

Decapat
Herkese merhaba.
3 Yıl önce topladığım ve Windows 10 yüklediğim bilgisayarım ilk günden beri stabil çalışırken, birkaç önce kasmaya başladı. Format attım yine kasmaya devam etti. Windows 7'ye düşürdüm durum aynı. Tekrar Win 10 Pro ve ardından UEFI Education kurmama rağmen sorun devam ediyor.

Biçimlendirmeden komple SSD'yi sildim, BIOS pilini çıkarıp taktım, BIOS güncellemesi yaptım. Rutin olarak kasanın içini temizledim. Tüm driverların Booster Driver ile en güncel sürümlerini kurdum. Isınmayla alakalı değil, ısı değerleri normal.

Programlar da kasıyor, PUBG'yi en yüksek seviyede oynarken, şimdi en düşük seviyede oynayamıyorum. Fotoğrafları açarken siyah açılıyor bir süre sonra geliyor. Kısaca her şeyde sıkıntı çekiyorum.
Yapmadığım hiçbir şey kalmadı, lütfen yardımcı olun.

Sistem.
  • Win 10 Edu.
  • NVIDIA GTX 760
  • INTEL i-5 (6. nesil) 3.2 GHz
  • KINGSTON Hyperx fury 8 GB DDR4
  • DirectX 12

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba.
3 Yıl önce topladığım ve Windows 10 yüklediğim bilgisayarım ilk günden beri stabil çalışırken, birkaç önce kasmaya başladı. Format attım yine kasmaya devam etti. Windows 7'ye düşürdüm durum aynı. Tekrar Win 10 Pro ve ardından UEFI Education kurmama rağmen sorun devam ediyor.

Biçimlendirmeden komple SSD'yi sildim, BIOS pilini çıkarıp taktım, BIOS güncellemesi yaptım. Rutin olarak kasanın içini temizledim. Tüm driverların Booster Driver ile en güncel sürümlerini kurdum. Isınmayla alakalı değil, ısı değerleri normal.

Programlar da kasıyor, PUBG'yi en yüksek seviyede oynarken, şimdi en düşük seviyede oynayamıyorum. Fotoğrafları açarken siyah açılıyor bir süre sonra geliyor. Kısaca her şeyde sıkıntı çekiyorum.
Yapmadığım hiçbir şey kalmadı, lütfen yardımcı olun.

Sistem.
  • Win 10 Edu.
  • NVIDIA GTX 760
  • INTEL i-5 (6. nesil) 3.2 GHz
  • KINGSTON Hyperx fury 8 GB DDR4
  • DirectX 12
Driver booster programı yanlış sürücüleri kuruyor benimde başıma gelmişti uyumsuz sürücüleri kurduğundan bilgisayar hantallaşmıştı o programı kullanmamanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı