GTX 760 Sistemi temizledikten sonra FPS düştü

Ömer kıllıç

Centipat
PC özelliklerim Intel i5 3. Nesil işlemcim var 3.00GHz, GTX760 ASUS'un 3 GB ekran karti, 12 GB RAM.

Normalde CS:GO'da 160-200 arasi bir FPS aliyordum ama PC'yi temizlettikten sonra, yani macunlar falan yenilendikten sonra 2-3 gun sonra oyundayken FPS 50'ye dustu, daha da cikmadi. Bilgisayarciya goturdugumde harddiskten dedi, SSD takalim dedi. Acaba neden olabilir? SSD'i takmak FPS'yle ne alakasi var anlayamadim.

aga aida gibi bir programdan ısı değerinie bak tahminimce kalitesiz bir termal macun kullanmış olabilirisin
Ama ben daha onceden hic termal macun yoktu ama gene 200 fps alıyodum boylebi sikinti yoktu hatta icini actiginda hic termal macun kalmamisti sikintida yoktu omru uzasin die temizletmistim yoksa performansdan deil
Bilgisayara format atabilir misin ? Malum bilgisayarcı ''Şu PC'yi yavaşlatayım da tekrar getirsin yine para alırım'' diyip bir şeyler atmış olabilir belli olmaz
Haklı olabilirsin ama format isini ne yazıkki bilmiyorum bide w10 benim olmadigi icin o giderdiye atmakta istemiyorum

Aga sen i5 e thermal macunsuz ne takarsan tak sogumaz pc ciler kalitesiz termal macun kullanio ilk 1 hafta duzgun calisio sonra hic isi iletmio istersen vatn gibi bir yerden bi macun alip sur tahminimce duzelir

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı