GTX 760 ve Core i5 4690 darboğaz yapar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
R9 290 daha üstündür. Kim dedi zaten 770 üstündür. Tek artısı yazılımı. Denk kart değildir 770 290'a. @Silinen üye Benim dediğim de Bekir'e performansı pahalıya almışsın demişler de. Bekir'de 760 var ondan dedi. Konu yazılımdan uzadı. Yoksa 770 geride tabi bu tartışılmaz bile. Ama denk kartlarda GTX.

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 290 daha üstündür. Kim dedi zaten 770 üstündür. Tek artısı yazılımı. Denk kart değildir 770 290'a. @Silinen üye Benim dediğim de Bekir'e performansı pahalıya almışsın demişler de. Bekir'de 760 var ondan dedi. Konu yazılımdan uzadı. Yoksa 770 geride tabi bu tartışılmaz bile. Ama denk kartlarda GTX...
Son nokta.

Anlayamadığın, R9 290, GTX 7770'ten nasıl altta kalabiliyor ? Aradaki bellek farkı olsun, bit farkı olsun, R9 290 daha üstün. Tabi bazı oyunlarda değişebilir bu. Bazı oyunlar NVIDIA odaklıdır, bazıları ise AMD odaklıdır. Ama artık AMD ekran kartı konusunda lider arkadaşım bunu unutma. Buraya gelip de 5 yıl önce kullandığın AMD ekran kartı ile şimdiki kullandığın NVIDIA ekran kartını kıyaslama. AMD F/P ürünüdür. Size sorun çıkartırsa garantiye yollayın, bu kadar basit. AMD kartık lider duruma geçiyor.

@Silinen üye o yazılımları gözündeki, aklındaki NVIDIA fanboyluğu perdesini indirip rica etsem tekrar kullanır mısınız ? Ben iki programı da kullandım kendi laptopum AMD, kuzenimin laptopu NVIDIA ekran kartlı ve kullandığımda arada fark olmadığı ortadaydı. Bir şey unuttum aradaki tek fark AMD'nin kırmızı siyah Nvidia'nın yeşil siyah renklerini kullanmasıydı bu unuttuğum fark yüzünden hepinizden özür diliyorum. (n)

Kardeşim laptopumda AMD 7670M var ama ekran kartı yazılımı okumuyor ve AMA 7600 Series yazıyor. Tüm AMD yazılımlarını denedim. Okumuyor. Sırf bu yüzden sevmiyorum işte. Size öyle geliyorsa gelsin ama ben NVIDIA fanboyu değilim. Ben sevdiğimi tutarım. Takım için de aynı şey geçerli, din, mezhep, cemaat için de aynı şey geçerli.

Arkadaşlar adam 5 yıl önce kullandığı karttan bahsetmiyor. Düzgün okuyun 5 yıl kullandım diyor anladınız mı? Ayrıca Bit'e ve vRam'e çok fazla takılma GPU'ya bak dostum.

Bekir Öztürk arkadaşım o bütün bilgisayarlarda olur hepsinde öyle gözükür. Sadece seninkinde değil, sadece AMD'de de değil. NVIDIA'da da var bu olay hepsinde bu geçerlidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı