GTX 760 ve Core i5 4690 darboğaz yapar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fanboyu değilim ya ben de AMD kullandım. R9'lar yeni çıktığında alacaktım ama yoktu NVIDIA aldım. Niye hep AMD'den gittim, çünkü hep F/P ürünü olarak gösterildi. Ekran kartında bir yere kadar ama işlemcide külliyen yalan. İmzama da yazacağım AMD işlemci almayın, aldırmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünyanın en hızlı ekran kartı AMD'de. Titan Z'yi 2'ye katlıyor ve 3 kat daha ucuz.

Konumuz Titan Z değil ki yazılımda Nvidia'da 5'e katlıyor ona bakarsan. Titaz Z için ayrı konu açın.

Konuya bir açıklık getiriyorum ve artık daha fazla tartışmanın uzamasını istemiyorum...

1. Nvidia yazılımından kazanıyor.
  2. R9 290, GTX 770'den bir kaç FPS üstünlüğü vardır. Ama genel olarak R9 290 GTX 770'i geçmiştir.
  3. Bazı oyunları Nvidia daha iyi çalıştırır, bazılarını da AMD.
  4. VRAM ekran çoğaldığında farkı ortaya çıkar. Tek ekran kullanıyorsanız 2 GB yeterlidir.
  5. Nvidia'nın yazılımı AMD'nin yazılımına çok üstün bir şekilde fark koyar. AMD'nin yazılımına yazılım denemez!
Daha fazla uzatmanın anlamı yok herşey bundan ibaret ve bunlar için kavga ediyoruz...

Ekran kartında AMD lider, yazılımda ise NVIDIA lider. Bu koyunu uzatmaya gerek yok bence.

Yazılım diyorsunuz da Raptr ve Geforce programlarının arasında cidden fark yok. Kullandım oradan biliyorum olsa ben neden söylemeyeyim doğrudur Geforce kullanınca görünüşünden etkilenmedim değil ama daha az paraya daha çok performans almak daha ağır bastı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı