GTX 760 vs GTX 770

Emirhan1837, hata yaptığının farkındasındır umarım. Çünkü GTX770 alabilirken o paraya 760 almak çok saçma. Neyse sen de artık 1080p Crysis 3 oynarsın(!). Tabi o arkadaş hayatında 60fps görmediğinden 30fpsi 60 sanıyor. Oynatır tabi 60fpsde. Çünkü 4gb belleği var. Ne yapacağınızı çok merak ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun. Umarım pişman olmazsın.

Emirhan1837, hata yaptığının farkındasındır umarım. Çünkü GTX770 alabilirken o paraya 760 almak çok saçma. Neyse sen de artık 1080p Crysis 3 oynarsın(!). Çünkü 4gb belleği var. Ne yapacağınızı çok merak ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun.
Aslında bir arkadaş bana GTX770 önermişti ama GTX760 kullanan arkadaşa daha çok güvendiğim için GTX760 almanın daha iyi olduğunu düşünüyorum testlerinede baktım fazla bir fark yok oldukça iyi bir ekran kartı bence.

Emirhan1910, testlerini videolarla birlikte bekliyoruz. :) Açıkçası bunu görmek beni mutlu eder.

Emirhan1837, GTX760'ın iyi olduğu aşikar ancak 770 kadar değil. Önemli olan kişiye değil, bilgiye güvenmek. Arada az değil çok fark var. Bir yıllık farktan bahsediyoruz. Onlarda Cuda çekirdeğinden. Sizin bileceğiniz iş, vesselam.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı