Orayı görmemiş olabilirim fakat arkadaşa belirttim O.C yapacaksan K ibareli işlemciyi yapmıyacaksan i5 4670 alabilirsin dedim. Adam akıllı oku ondan sonra sor ne soruyorsan !!!!Adam O.C yapmasa niye Z cipsetli anakart alsın kardeşim?
Nesi ahmakça? İleride ekran kartı alıcak biticek. İ5 4670K FX8320'daha iyi bir işlemci.Bu kadar bütçeyle oyun bilgisayarı alırken Intel almak ahmakça olur. tüm parayı işlemciye yatırmak çok saçma. Hele bir de oyun bilgisayarında. Ayrıca anlatamıyoruz galiba. FX 8320 + 770'in oyun performansı i5 4670K + 760'dan çok daha yüksek olacak. Neden anlamak istemiyorsun?
Kesinlikle AMD seçmelisiniz. Ayrıca Intel seçiyorsanız da Z97 yonga setli anakartlara yönelmek gerek. İleride işlemci değiştirirken anakartı değiştirmezsiniz bu şekilde. Tabi isterseniz.
Ne dedik? Oyunlarda işlemcinin etkisi yok denecek kadar azNesi ahmakça? İleride ekran kartı alıcak biticek. İ5 4670K FX8320'daha iyi bir işlemci.
5-10 fps paraya değmezNasıl yok denecek kadar az? Arada en az 5-10 Fps fark var. Üstelik geleceğe dönelik bir sistem olduğu için İntel önerdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.