GTX 770 Grand Theft Auto V Performansı

Rahatlıkla kaldırır diye düşünüyorum. Oldu ki kaldırmazsa, high ayarlarda çok rahatlıkla oynarsın. Ama ultrada kaldırır büyük ihtimal.
 
GTX 770 ultra aa olarak smaa ama en önemlisi wiew distance yüzde 70 gibi Açıçağını düşünüyorum. Wiew distance çok önemli bi nokta open world oyunlarda. oyun bi çıksında. Ultra gtx770 gta 5 50fps üstü acamicaksa yazıklar olsun. :D
 
Ben aslinda daha Performansli düsünüyordum. Sistem gereksinimleri zaten paylasildi Önerilen sistem gereksiminleri'de GTX 660 istiyo ki büyük bir ihtimalle High ayarlara denkdir. Eger mantikli düsünürsek Ultra ayarlarda GTX 760 istiyebillir Islemci sıkıntim yok Intel i7 4770 var zaten güclü bir islemci diye duydum. Ki zaten surda 9 Gün kaldi sonra oyun cikiyo ama ben emin olmak isterim. Kac FPS alirim ortalama? Iyi bir Optimizasyonlu oyun cikarirlarsa.
 
Peki herseyi Fullersek ne olur billiyorum igrenc igrenc sorular soruyorum sanki siz Rockstar'da calisiyorsunuz gibi ama yinede deniyim dedim :)
View Distance Anti Aliasing gibi seyler
 
Ayarları fullersek ne olur veya kaç fps alırım gibi sorular bencede doğru değil. Zaten oyun baya bir ertelendi. Optimizasyon sorunu olacağını sanmam. Zaten şunun şurasında 8-9 gün kaldı. Bence sabret kendin gör.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı