Gtx 770 ile 2 tane oyun hediye

Benim 770 ile de gelecekti sözde. Bu arada o 2 değil 3 oyun.

Gigabyte sürümünde geliyordu ama yok :S P****** Arena Bilgisayarda iş ortaklarına bilgi veriyor sadece. Alıcıya değil :S

3 oyun mu iyimiş ya. Ac4 var, splıntercell var , batham arkam city vardı. Ama şimdi nvidianın sitesine baktım tek oyun veriyorlar oda ac4.

ASUS Gtx 660,660 ti,670,680 ve 760 alanlara Assasins Creed 4 Black Flag ve Splinter Cell Blacklist, ASUS Gtx 770,780 ve tıtan alanlara ise Batman Arkham Orıgıns,Assasins Creed 4 Black Flag ve Spilnter Cell Blacklist keyleri ücretsiz verilecekmiş.

Katılım için kartların görsellerini ve fatura resimlerini etkinlik@asusturkiye.com.tr adresine göndermeniz gerekiyor.

KAMPANYA BU; ANCAK NVIDIA TARAFINDAN SONLANDIRILMIŞ. BEN 1 OCAKTA MAİL ATTIM DÜN CEVAP GELDİ.

Arkadaşlar ekran kartının seri numarasını istemiyor sitede. Önceden söylediğim gibi kampanya dahilinde satıcıdan aldığınız kodu yazıyorsunuz ve Steam etkinleştirme kodunuzu alıp Steam'den etkinleştirme yapıyorsunuz. Anlaşılmayacak bir durum yok bence.

http://amd4u.com/radeonrewards/

NVIDIA'nın oyun vermesi nasıl belirli mağazalarda geçerli ise AMD için de aynı şey geçerli.
Arkadaşlar ekran kartının seri numarasını istemiyor sitede. Önceden söylediğim gibi kampanya dahilinde satıcıdan aldığınız kodu yazıyorsunuz ve Steam etkinleştirme kodunuzu alıp Steam'den etkinleştirme yapıyorsunuz. Anlaşılmayacak bir durum yok bence.
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı