GTX 770 Mi, R9 280X Mi?

GTX 770 Mi, R9 280X Mi?

• GTX 770

Oy: 55 55,0%
  • R9 280X

Oy: 45 45,0%

• Oy verenlerin toplamı
    100

AMD Radeon R9 280X DirectCU II TOP 3GB Edition compare Nvidia GeForce GTX 770 DirectCU II 2GB OC Edition GPU

Bak şimdi bu linkteki kıyaslaştırmada, GPU Memory'de R9 280X, GTX 770'i geçiyor. Nedeni haliyle R9 280X'in 3GB olması. Fakat GB'nin çözünürlük fazla olmadıktan sonra fazla bir değerinin olmadığını biliyorsun. R9 280X 3GB olmasıyla Memory Bandwidth'de artıyor. Bu gayet normal GTX 770'de 3GB olsaydı oda öyle olacaktı. Bit konusuna zaten girmeme gerek yok yeterince tartışıldı. O yüzden bu bölüme çok kafanı takmanı istemiyorum.

Asıl kapışma burada başlıyor. Gördüğün üzere özellikler hemen hemen aynı olmasına rağmen GTX770'nin Texture Rate ve Pixel rate'de R9 280X'i geçtiğini görüyorsun. O yüzden daha fazla kafana takmamanı umuyorum. AMD'nin Mantle'den ve DirectX 11.2 başka avantajı yok bence.

Bu mantıkla 2 sininde alınmaması lazım ileriye dönük çünkü, agnostik oluyor yani, beklemek lazım. Onun için şimdiki zamanda ele alırsak GTX 770.

Tekrarlıyorum agalar... Yeni seri, güncel sürücüler, tam performans, tam bir oyun mantalitesi... Ya AMD, ya AMD.

R9 280X ekrankartı alınmalıdır. Asus marka olan modellere bakabilirsin. Artık ibre AMD'de.

Arkadaşlar yorum yapan yardım eden oy kullanan herkese teşekkürler. Siz hep R9 280X istediğiniz için onu almak istedim ama stokta olmadığı ve bilgisayarım 1 haftadır çalışmadığından dolayı ekran kartı alma konusunda acelem olduğu için bugün %30 indirimle (Söğütözü mağazasına özel) MSI GTX 770 Twin Frozr aldım. Umarım sonradan pişman olmam. Henüz kutuyu açmadım, en kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim. İstediğiniz bir test varsa söyleyin yapar eklerim buraya.

En iyisini yaptın. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…