GTX 770 Mi, R9 280X Mi?

GTX 770 Mi, R9 280X Mi?

• GTX 770

Oy: 55 55,0%
  • R9 280X

Oy: 45 45,0%

• Oy verenlerin toplamı
    100
Arkadaşlar yorum yapan yardım eden oy kullanan herkese teşekkürler. Siz hep R9 280X istediğiniz için onu almak istedim ama stokta olmadığı ve bilgisayarım 1 haftadır çalışmadığından dolayı ekran kartı alma konusunda acelem olduğu için bugün %30 indirimle (Söğütözü mağazasına özel) MSI GTX 770 Twin Frozr aldım. Umarım sonradan pişman olmam. Henüz kutuyu açmadım, en kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim. İstediğiniz bir test varsa söyleyin yapar eklerim buraya.

Hayirli olsun. Bir an once bekliyorum kart hakkinda goruslerini.

Eklemeye ekleriz de ben bu kartı çalıştıramadım yahu. 2x8 pinlik güç girişlerini takmama rağmen fanları bile dönmüyor bu meretin.

- - - Güncellendi - - -

Evet kartı bugün çalıştırdım arkadaşlar. Akşam o yorgunluğun üzerine 2 kadeh rakı içmiştim uyurgezer haldeyken kartı tam oturtmamışım :D

Hayırlı olsun. En iyisini yaptın. AMD tarafında 7750&7770 (yeni nesilde neye denk geliyor bilmiyorum) düşük bütçe, R9 290 vs üstü, yüksek bütçe için iyi kartlar. Ama gerisi fasa fiso.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı