GTX 770 sistem alınır mı?

Trabzonda yaşıyorum eger alirsam ztn islemciyi ve rami yukseltmeyi düşünüyorum

Max 10bin TL.

Max 10bin TL.

Kendim arastirdigima gore GTX 1050 ve 1050 Ti ve GTX 960 ile yarisiyor diye biliyorum.
1050den daha güçlüdür. Ama işlemci darboğaz yapar oyunlarda , en az bi i5 3470 gerekli.İlerde de 16gb Rame geçerseniz sistem çok rahatlar.

1050'den daha güçlüdür. Ama işlemci darboğaz yapar oyunlarda, en az bir i5 3470 gerekli. İleride de 16 GB RAM'e geçerseniz sistem çok rahatlar.

Fikriniz icin teşekkür ederim bir de eger bu sistemi alirsam islemci mesela i3 6. nesil ve i3 12. nesil RAM dediginiz gibi 16 GB bir de hafizasini yukseltmeyi 240 GB ya da 512 GB dusunuyorum sizce bu sekilde yaparsam kac yil ileriye goturur.

Fikriniz icin teşekkür ederim bir de eger bu sistemi alirsam islemci mesela i3 6. nesil ve i3 12. nesil RAM dediginiz gibi 16 GB bir de hafizasini yukseltmeyi 240 GB ya da 512 GB dusunuyorum sizce bu sekilde yaparsam kac yil ileriye goturur.

Birincisi i3 6. Nesil veya 12. Nesil takmak için anakartı değiştirmek lazım. Eğer anakartı değiştirirseniz M.2 slotu olan bir anakart almaya dikkat edin, M.2 SSD bilgisayardan aldığınız zevki katlıyor. 256 GB veya 512 GB M.2'nin yanına belki 512 GB bir hard disk ile takviye yapabilirsiniz, eğer bütçeniz yeterse direkt 1T M.2 daha iyi olur. İşlemciyi yükselttikten sonra çoğu oyunu oynarsınız lakin RDR2 gibi büyük yapınları oynamak isterseniz ileriki zamanlarda ekran kartını RTX2060 veya RTX3060'a yükseltebilirsiniz. Ekran kartını güncellersenizde RAM'i 32 GB yapsanız iyi olur. Yani önce işlemci sonra RAM sonrasında ekran kartı diyerek yavaş yavaş sistemi güçlendirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı