GTX 770 Sisteme PSU Tavsiyesi

• Konuyu başlatan EsXi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.756
Sistemi yavaş yavaş toplamaya çalışıyorum. Şuana kadar sadece kasa, güç kaynağı ve Hyper 212 evo işlemci soğutucu aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış yönlendirmeyin. Teneke kutusu olmayan bir 600W PSU fazlasıyla yeterli olacaktır. Onun yerine VS 650 alın. Ekran kartını R9 290 yapın.
Güç kaynağı diye Nvidia'dan vazgeçip, Amd mi öneriyorsun ? İmzanda gtx770 yazarken.

Anakartı Asus veya Gigabyte öneriyorum, güç kaynağı ve kasayı da Cooler master alabilirsin. Dandik markalar yarı yolda bırakabilir. Gerçi teknoloji kısmet işi belkide sorunsuzdur.

Kasayı ve güç kaynağını sipariş verdim. İşlemci soğutucuyu da Hyper 212 evo aldım.

Nvidia'nın artık bir üstünlüğü yok kardeş. Amd Nvidia'daki teknolojileride artık barındırıyor. Sürücü sorunu kalktı, artık Amd de sık sık güncelleme alıyor. Şu anda Nvidia'nın tek çekici tarafı maxwell teknolojisi, o da az enerji harcıyor diye. 150-200 tl fazla para vermeyi gerektirmez ki, o para yüksek bir para. Ve yapılan testlerde Amd kazanıyor. Daha ucuza daha yüksek performansı kim istemez?

AMD tarafında GeForce Expensive tarzı bir program var mı bilmiyorum. Öyle bir program var ise çok yararlı olur. Ben kullandığım sistemi şu an almış olsaydım harikalar yaratıyordum. :D

Nvidia'nın artık bir üstünlüğü yok kardeş. Amd Nvidia'daki teknolojileride artık barındırıyor. Sürücü sorunu kalktı, artık Amd de sık sık güncelleme alıyor. Şu anda Nvidia'nın tek çekici tarafı maxwell teknolojisi, o da az enerji harcıyor diye. 150-200 tl fazla para vermeyi gerektirmez ki, o para yüksek bir para. Ve yapılan testlerde Amd kazanıyor. Daha ucuza daha yüksek performansı kim istemez?
Bakın işte kendinizde dediniz daha ucuza daha yüksek performans. Evet bunu açalım lütfen, Nvidia bilmiyor mu daha ucuza daha yüksek performansı? Belli ki Amd bir yerden kısıyor. Peki nerden kısıyor?
Cevap:KALİTE!

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı