Gtx 770 sli mi gtx780 lightning mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi şöyle bir durum var konu açtı diye hemen kartı almak zorunda değil. Alacağı veya almayı düşündüğü bir kart için araştırma yapıyordur belki.

Ama yalan yere almayacağı bir kart için konu açanları ben de sevmiyorum tabii ki.

SLI performansı iki katına çıkartmaz ama %30'luk bir artış yapabilr. (tam hatırlamıyorum ama %30'du herhalde)

Çoğu oyunda performans 2 katı veya %85 oranında artar. Bknz.https://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/34606-nvidia-gtx-780ti-benchmark-results.html
Örnek olarak :)

59674.png

Eğer arkadaşın sorusuna gelir isek ekran kartlarını çok değiştirmeyen insanlar olduğumuzdan Tabiki de TEK KART ! eğer bütçen yeterli ise "Özel Soğutmalı 780Ti !"

Şimdi şöyle bir durum var konu açtı diye hemen kartı almak zorunda değil. Alacağı veya almayı düşündüğü bir kart için araştırma yapıyordur belki.

Ama yalan yere almayacağı bir kart için konu açanları ben de sevmiyorum tabii ki.
Aynen öyle kardeşim alacağım bir kart veya alacağım kartlar için araştırma yapıyorum. Ki almayacak olsam burada boş vakit geçirmem.

- - - Güncellendi - - -

mevsres kardeşim dediği gibi konu açıyor olmam kartı hemen alacağım anlamına gelmez. Alacağım kartla ilgili araştırma yapacağım ki adam gibi bir kart alayım. Ama seni gibi kendini beğenmişler yüzünden olay çok sıkıcı pis bir hal alıyor. Senin yüzünden sinir küplerine biniyorum ve senin gibiler yüzünden cevabın yoksa çöplüğüne dönebilirsin.

Aynen öyle kardeşim alacağım bir kart veya alacağım kartlar için araştırma yapıyorum ki almayacak olsam burada boş vakit geçirmem

- - - Güncellendi - - -

mevsres kardeşim dediği gibi konu açıyor olmam kartı hemen alacağım anlamına gelmez alacağım kartla ilgili araştırma yapacağım ki adam gibi bir kart alayım ama seni gibi kendini beğenmişler yüzünden olay çok sıkıcı pis bir hal alıyor. Senin yüzünden sinir küplerine biniyorum ve senin gibiler yüzünden cevabın yoksa çöplüğüne dönebilirsin...

şşşş.. Tamam kızlar sakin. Arkadaşın sormasının sebebi buraya gelipte Hayali olarak soranlar ve de bizi meşgul edip defolup gitmelerinden kaynaklanmaktadır. Yoksa biz her zaman yardımcı olmak için elimizden geleni ardımıza koymayız. Neyse konu dışına çıkmadan benim verdiğim testlerden yola çıkarak sen karar ver. Ama benim tavsiyem Bütçe uygunsa Özel Soğutmalı 780Ti...

Aynen öyle kardeşim alacağım bir kart veya alacağım kartlar için araştırma yapıyorum. Ki almayacak olsam burada boş vakit geçirmem.

- - - Güncellendi - - -

mevsres kardeşim dediği gibi konu açıyor olmam kartı hemen alacağım anlamına gelmez. Alacağım kartla ilgili araştırma yapacağım ki adam gibi bir kart alayım. Ama seni gibi kendini beğenmişler yüzünden olay çok sıkıcı pis bir hal alıyor. Senin yüzünden sinir küplerine biniyorum ve senin gibiler yüzünden cevabın yoksa çöplüğüne dönebilirsin.
Cevabımı verdim zaten. Kendimi beğenmiş falan da değilim. Şu senin gibi lafından da vazgeç. Bide şu çöplüğüne dön olayına biraz daha açıklık getirirsen yaşını fazla belli etmişsin. Bu tarz forumlarda yorum kaldıramayacak biriysen ya da yaştaysan hiç konu falan açma. Şayet açıyorsan da bu yorumlara düzgün bir üslupla yanıt vereceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı