GTX 770 TWIN FROZR GAMING vs R9 280X TOXIC

R9 280X Toxic daha performanslı gibi duruyor ama insanın AMD'ye karşı bir ön yargısı oluyor adamlar bide sürücü yayınlamıyorlar o yüzden korkuyorum hangisini seçmeliyim diye .

JaroxJamaica o konudaki son mesajınız beni etkiledi MSI GTX 770 alacağım . Recep abi de önemli olan ekran kartının GPU hızı demişti. GTX 770'inki daha fazla o yüzden GTX 770 almaya karar verdim. GB sorunu da o kadar büyütülecek birşey değil bence. O kadar ultra bağımlısı değilseniz Watch Dogs'ta high'ta da oynarsınız. JaroxJamaica Tekrar teşekkürler.

JaroxJamaica o konudaki son mesajınız beni etkiledi MSI GTX 770 alacağım . Recep abi de önemli olan ekran kartının GPU hızı demişti. GTX 770'inki daha fazla o yüzden GTX 770 almaya karar verdim. GB sorunu da o kadar büyütülecek birşey değil bence. O kadar ultra bağımlısı değilseniz Watch Dogs'ta high'ta da oynarsınız. JaroxJamaica Tekrar teşekkürler.
Gururum okşandı kardeşim. Rica ederim, ne demek. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı