GTX 770 ve FX 8150 ile videolu oyun testleri

GTA IV , NFS Most Wanted , NFS Rivals
Optimize sorunu büyük olan üç oyun, üçünüde elinde bulunuyorsa denemeni istiyorum.

Şuanlık yorum olarak atsan olmaz mı ?

Boyut düşürmek için programlar kullanabilirsin, Formatfactory gibi programlar iş görebiliyor.

ShadowPlay ayarlıyor onu merak etmeyin. En kısa zamanda yükleyeceğim.

@MF bey. Düzenlemeye 1 saat sınır getirildi demiştiniz. 6 saat oldu hala sınır kalkmadı. Acaba benim hesapta yine bir yanlışlıkmı oldu? Sizi özelden rahatsız etmek istemiyorum. Acaba küçük bir açıklama yapar mısınız?

Arkadaşlar, bundan sonra yeni çektiğim videoları 1. sayfaya koyamayacağım. Sırayla mesaj olarak atacağım.

Call of Duty Black Ops II

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video şeklinde koymak yerine ilk sayfada url olarak belirtmen daha iyi olabilir sebebi ise sayfaya girerken biraz kasıyor. Birde NFS Rivals hala yüklenmedi herhalde.

Video şeklinde koymak yerine ilk sayfada url olarak belirtmen daha iyi olabilir sebebi ise sayfaya girerken biraz kasıyor. Birde NFS Rivals hala yüklenmedi herhalde.
Haklısın kardeşim. Fakat artık ilk mesajımı düzenleyemiyorum, kaldırmışlar. İlk sayfa kasıyor biraz bunu bende fark ettim. Rivals yarın hazır. Şuan update ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…