GTX 770 veya R9 280X

Gtx 770 olurdu benim tercihim. Açıkçası Watch Dogs'dan önce VRAM'e bakarak ekran kartı alınmaz diyenler şimdi 3gb daha iyi iş yapar diyorlar anlayamadım açıkçası.
 
Artık günümüz oyunları dediğin bf4-gtaIV falansa geçin bunları geleceği planlayın ona göre alın ekran kartlarını sonra demeyin benim vram 2gb 256 bit şu oyunu ultrada açıyo bunu açmıyo bu davaları yaşamayın bence bende sistem alıcam r9 280x almayı düşünüyorum.
 
Siz 2 sene sonra da texturelerin aynı olacağını mı sanıyorsunuz ? Öyle oyunlar çıkar ki Crysis 3 onların yanında ezik kalır. Teknoloji çok hızlı gelişiyor. Çoğu arkadaş ekran kartını aldıktan sonra 3-4 yıl kullanıyor. R9 280X en iyi tercih. :)
 
Bence de R9 280X iyi bir seçim olacaktır. Zaten GTX770 ile aynı performansı veriyor. 280X'i al, parandan da tasarruf etmiş olursun. ;)
 
3 gb isteyen bir çok uygulama var. İleriye dönük olması için r9 280x öneriyorum. Amd tarafını kötülemeyi bırakın. Bu soru kaç kez soruldu ve orada bahsedildi. R9 280x daha ileriye dönük bir karttır. (Nokta)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı