Gtx 770 vs Gtx 760

Kasa olarak 400R'de kesin mi fikrin? Bence HAF 912 ADVENCED'ye de bir bak derim. Ben sistem toplamaya gittiğimde 2 kasayı karşılaştırınca fikrim değişti. Haf 912 daha iyi özellikler sunuyor.

Kasa hakkında birkaç soru sorayım izninizle :)

• Kaç fan yuvası var ?
  • Soğutmasından memnun musunuz ?
  • Fazla ses yapıyor mu fanları ?
  • İç hacmi Carbide 400R gibi geniş mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İç hacmi 400r'yi geçiyor. 912'de çıkan HDD kafesler sayesinde 39 CM'e kadar ekran kartı kullanabilirsin. 400r'de 31.6 CM'i geçemezsin. He şu an yeterli mi evet yeterli 400r. Ama ben geniş olmasından yanayım. Kafam rahat olur. Onun haricinde kasa üst kısmında 20 CM ön kısmında 20 CM'lik ve arka kısmında 12 CM'lik bir fan bulunuyor. Bunun haricinde yan şeffaf kapağına bir adet daha fan takabilirsiniz. Soğutma başarılı bildiğin evin içine klima gibi üflüyor. Ses olayı da fanların RPM hızlarını arttırdığın zaman rüzgar sesi gibi bir ses veriyor.

Kasa olarak 400r iyidir. PSU ile beraber al derim, 750w sana şimdilik çok gelebilir ama ileride sistem yenilerken değiştirmene gerek kalmaz. Ekran kartı olarakda GTX 770 diyorum. Detaylı benchmark testlerini inceleyerek kesin kararını ordan verebilirsin.

Ben dibine kadar haf 912 diyorum. 400r şu anda yeterli ama ilerde nasıl ekran kartları çıkar bilinmez. 400R sade kalıyor ve haf 912 görünüş olarak canavar gibi duruyor çok havalı. Sağlamlıktan ödün vermez. Bence 400r'yi biraz biraz eziyor diyebilirim. ;)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı