Gtx 770 vs Gtx 760

Bence sen yeni bir konu aç ve bütçeni kullanım amacını belirt. Bütçene göre en iyi sistem toplanır.

Bence sen yeni bir konu aç ve bütçeni kullanım amacını belirt. Bütçene göre en iyi sistem toplanır.
Benim zaten konum var. Ancak guc kaynagı var mı simdi gördüm gerek yok. Bu sistemi almalı mıyım parcalar falan tamam mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 780 belleksel ve sistemsel özellikler olarak daha iyidir. Soğutması da aynı zaten. Fakat 780 üst modeli olan ASUS GTX 780Ti soğutması çok kötüdür. Referans bir tasarımdır.
1300 TL Civarı bir ekran kartı düşünüyorumda GTX 780 Ve r9 290 PCS+ arasında kaldım 2'si arasından birisini söylermisiniz veya 1300 TL ye başka oyun canavarı bir ekran kartı önerebilirmisiniz ?

Yok kardeşim. Bu bütçeye alınabilecek en iyi kart GTX 780. Hayırlı olsun şimdiden.
Tamam teşekkür ederim birde aklımda bi soru var çekirdek hızı ve bellek hızı bunlar gtx 780'de r9 290'dan daha az önemlimidir bunlar ? // Birde asus gtx 780 over clock yaparsak kaç watt gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…