1.PCgamer'e güvenmiyorsan Chip'i takip et demişsin. Öyle bir anlatıyorsun ki PCgamer donanım sitesi olarak algılanıyor. Direkten dönen topa gelişine bir vuruş ve top 90'a gidiyor.
2.Bir kaç bulut ve ateş parçacığı için nVidia'ya biraz hak veririm. Ama o FPS düşüşü yaratıyor. Ben grafikten çok FPS'ye önem verdiğim için bana göre önemli bir unsur.
3.Microsoft AMD'ye şu konuda destek veriyor: AMD DX12'nin yapılmasını çok istiyor. Microsoft AMD'ye bir kıyak yapabilir yönünde gelen haberler var. (Kaynak: game-debate.com/news/ biraz bak arka sayfalara mutlaka görürsün.) Kıyak derken şunu anlatmaya çalıştım , Microsoft AMD için performans arttıcı bir DX 12 sürümü geliştirebilir.
4.Gaming Evolved tam olarak gelişmiş diyen var mı ?
5.İzledim duman , yerdeki parçalar ve püsküren ateş kıvılcımları dışında göze değer bir şey yoktu. Ayrıca bkz.:2. maddenin son cümlesi.
6.G-sync yeni monitörlere sahip olan kişilerde pek bir işe yaradığı söylenemez. Ayrıca G-sync arada sapıtabiliyor. Mesela bana oldu. G-sync yüzünden Metal Gear Rising'de son bölümde son boss'u keserken ekrandan bir anda görüntü gitti. O bölümü bir daha geçemedim. Oyunu da sildim zaten. Neyse önemli değil o kadar.
7.Gaming Evolved. Sende demişsin. Manuel olarak optimize edilmesi lazım. Gaming Evolved'de tamamlanmış bir proje değil. Ayrıca adam son sürümü yükledim dememiş.
8.EA bu işi becerdiyse başkalarında hata vardır. Hadi 1 firmada beceremese AMD Mantle'yi düzgün yapamamış derdim.
Ben konuyu burada bitirmeyi istiyorum. Cidden yazı yazarken elim koptu