GTX 780 için işlemci önerisi

• Konuyu başlatan Socxre
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 3.311

Socxre

Hectopat
Daha fazla  
GTX 780 var elimde ve işlemci için Max 350 TL. Bütçem var, sizce ne alınabilir? Besleyecek.

Daha anakart almadım 2000 TL var 450'ye GTX780 aldım geri kalanı siz şey edin. Elimde 1550 TL para kaldı.

Son düzenleme:
PSU ve kasayı ikinci el almayı düşünüyorum.
B250M PRO-VD anakart var ikinci el yakınlarda bir de G4560 işlemci sizce uygun mudur bu ekran kartı için? @umutcanbaymis

G4560'ı açıkçası önermiyorum bu saatten sonra pek uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Hem kalabalık sunuculu oyun oynamayı düşünüyorsanız (BF1, FiveM gibi) darboğaz kaçınılmaz olacaktır.

G4560'ı açıkçası önermiyorum bu saatten sonra pek uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Hem kalabalık sunuculu oyun oynamayı düşünüyorsanız (BF1, FiveM gibi) darboğaz kaçınılmaz olacaktır.

Ne önerirsiniz işlemci peki? B450M PRO-VD anakarta
a6 9500 işlemci iyi gider mi sizce ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı