GTX 780 mi, GTX 770 mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Battleship353

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir / Karşıyaka
Daha fazla  
Meslek
Şu an Öğrenciyim ama Yazılım Mühendisi
GTX770 Twin Frozr Gaming O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı - Nvidia Ekran Kartı
GTX780 Lightning GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı - Nvidia Ekran Kartı
Şu iki kart arasında kaldım. 780 daha yeni bir mimariye sahip olduğu için soğutması, ısı alış-verişi daha iyi. Ama sadece karta 1.800 TL yatırmak mantıklı mı? İki kartın arasında dağlar kadar fark var mı? Bunu öğrenmek istedim.
GpuBoss Benchmark testlerinde hata payı var mıdır? GeForce GTX 780 vs 770

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 1800tl vermeye gerek yok.
r9 290 alırsanız daha iyi olur bence.

Bütçe sorun değil. Fakat 1800TL yatırıp verim alamamaktan korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım. Ama yinede 1800 tl ekran kartı gereksiz gibi geliyor.

Ne 1800 TL'si? Asus GTX 780 DirectCU II 1473 lira vatan'da hafta sonu %30 indirimi ile. Ayrıca GTX serisinde Asus soğutması 10C' fark atıyor diğer modellere. Fabrika çıkışlı OC'lu modeli de olduğundan pek OC meraklısı değilsen rahat rahat yetecektir sana. Ayrıca GTX 780Ti ile karıştırdınız fiyatları sanırım.

Vatan'da hafta sonları %25 indirim bulunmakta. %30 değil.

Farkı şimdi değil ileride anlarsınız. Çünkü ikisi de yeni nesil ekran kartı. Oyunlardaki FPS farkı şimdilik çok fazla olmayacak ama ileride 780'in farkını anlayacaksınız.

Dediklerinin sonuna kadar haklısın ancak benim tavsiyem şu sene sonunu insanların beklemesi. GTX 8xx özel soğutmalı ürünler piyasaya girmiş olur ve tıpkı dediğin gibi ileride anlaşılacak 770 veya 870 almanın farkı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…