Gtx 780 SLI VS R9 295 Crossfire ?

burak44

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2014
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
3 adet Gtx 780 sli yaptığımızda r9 295 x 2 ile kıyasladığımızda hangisinden daha iyi performans elde ederiz? Avantajlarım ve dezavantajları neler olur? Hangisinden daha kaiıteli görüntü, performans alırım ? Son sorumda buydu teşekkür ederim şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SLI çoğu oyun tarafından desteklenmemektedir ve görüntüde yırtılma oluşmaktadır.
Tek ve daha güçlü bir ekran kartı daha iyi olacaktır.
 
Bazı oyunlar SLI desteklemiyor. SLI yaparsan diğer ekran kartından tam performans alamazsın, yarı yarıya performans alırsın.Bu yüzden R9 295x2 mantıklı seçim olacaktır.
 
Peki hocam vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim . Fakat bu benim bir nevi araştırma konum diye düşünün. O yüzden yani enerji tüketimine doğru r9 295x2 yüklenirsek 750w 'a kadar enerji yer. Hem enerji tüketimi konusunda olsun hemde performans hız fps görüntü kalitesi gibi konularda hangisi daha çok olanak sağlar ? 3 adet 780 kullanınca ne kadarlık performans alabilirim biraz detaylı anlatabileceğim bir bilgi?( lafın özü kopya istiyorum sizlerden ) :D Bu ikisini kıyaslamam deseler nasıl bir açıklama yapmam gerek? Detaylı bilgi lazım biraz. Watt tüketimi perfomans ve daha ne gerekli ise artık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3 x 780 daha fazla güç yer ve istediğin performansı alamazsın. Ayrıca 2-3 sene sonra 3 kart moralini bozacak güçlü kartları gördüğün zaman. Eğer paran varsa r295 alabilirsin. Ayrıca 4k Monitörde mi kullanacaksın? R295'i 1080 veya 1440p 'de iyi performans alırsın. R295 4k 'da çok iyi değil.

GeForce GTX 780 | Specifications | GeForce
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı